2023 FIBA Dünya Kupası’nda yarı final heyecanı! Günün programı

08.09.2023 - 13:13 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 13:15

Son dakika basketbol haberleri | 2023 FIBA Dünya Kupası, bugün oynanacak yarı final müsabakalarıyla devam edecek. İşte günün programı...

2023 FIBA Dünya Kupası’nda yarı final heyecanı! Günün programı

AJANSSPOR - HABER

Erkekler Basketbol Dünya Kupası heyecanı bugün Sırbistan-Kanada ve Almanya-Amerika Birleşik Devletleri karşılaşmalarıyla devam edecek.

Sırbistan ve Kanada sahneye çıkıyor

Günün ilk maçında NBA yıldızlarıyla harmanlanmış Avrupa ekolünü taşıyan Sırbistan ve baştan aşağı NBA yıldızlarıyla donanmış Kanada finale çıkmak için mücadele edecek.

Almanya sürpriz bekliyor

Günün 2. yarı final mücadelesinde turnuvanın en büyük favorisi ABD ve Dennis Schröder önderliğinde bir sürprizi kovalayan Almanya kozlarını paylaşacak. Amerika bir kez daha adını finale yazdırabilmek için mücadele edecek. Almanya ise turnuvanın canavarı karşısında şansını deneyecek.

İlgini Çekebilir
EuroLeague ekibinin yeni logosu Alanyaspor’u andırdı!
Habere Git

Amerika 9. final için sahada

Dünya Kupası'nda 9. finaline çıkmak için Almanya karşısında mücadele edecek Amerika'nın 8 finali bulunuyor, en son 2014 yılında Sırbistan'ı yenerek kupayı müzesine götüren Amerika, 2010 yılında İstanbul'daki finalde Milli Takımımızı yenerek şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

FIBA Dünya Kupası yarı final maçları ne zaman?

FIBA Dünya Kupası yarı final maçları 8 Eylül Cuma günü oynanacak. Sırbistan ve Kanada'yı karşı karşıya getirecek günü ilk maçı saat 11:45'te NTV'de yayınlanacak.

Günün 2. karşılaşması Amerika ve Almanya arasında oynanacak. Bu maç da saat 15:40 itibarıyla NTV'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler