Ferrari'nin yeni F1 aracı görücüye çıkıyor... İşte lansman tarihi

18.12.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 18:39

Formula 1 takımlarından Ferrari, 2024 yılındaki aracının lansman tarihini kamuoyuna duyurdu. Peki tanıtım tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Ferrari'nin yeni F1 aracı görücüye çıkıyor... İşte lansman tarihi

AJANSSPOR-HABER

Ferrari Formula 1 takım patronu Frederic Vasseur, Maranello'da düzenlenen bir basın etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Vasseur, 676 kod isimli 2024 aracının Sevgililer Günü'nden bir gün önce yani 13 Şubat'ta tanıtılacağını açıkladı. Vasseur açıklamasında, "Lansman 13 Şubat'ta Sevgililer Günü'nden bir gün önce gerçekleşecek. İsim de dahil olmak üzere geri kalan tüm detayları o gün öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı. 

En doğru tarih 13 Şubat

Frederic Vasseur, 13 Şubat'ın en doğru tarih olduğunu çünkü test tarihlerinin yaklaştığını ve sıkışık takvim içinde olduklarını ifade etti. İtalyan ekibin takım patronu, 2024 yılında beklentilerin yükskte olduğunu söylerken, 2024 sezonu için hedeflerini söylemedi. 

"Bir şey vaat etmek zorunda değilim"

Maranello'da açıklamalarına devam eden Ferrari takım patronu, 2024 sezon hedefleri için "Bir şey vaat etmek zorunda değilim. En iyi yol, iyi bir performans sergilemek adına yaptığımız işe odaklanmaktır. Mart ayında iyi bir iş çıkarabilirsek Noel hediyesi alacaklar, şimdi değil. Paskalya hediyesi olup olmayacağını Mart ayında göreceğiz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Ferrari, Sainz ve Leclerc'le sözleşme imzalamaya yakın!
Habere Git

"İyi bir reaksiyon gösterdik"

Frederic Vasseur, sezon boyunca takımın gösterdiği reaksiyondan mutlu olduğunu söyledi. Vasseur, "Sezon boyunca takımın bir grup olarak gösterdiği reaksiyondan oldukça gurur duyuyorum. Monza'ya kadar zorlu bir ilk altı ay geçirdik ve iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu da grup olarak oldukça iyi çalıştığımız anlamına geliyor" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler