Fernando Santos'tan penaltı isyanı!

03.03.2024 - 21:27 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 21:36

Beşiktaş, Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 kaybetti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos açıklama yaptı. Santos, penaltı itirazında bulundu.

Fernando Santos'tan penaltı isyanı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu derbide Galatasaray 1-0 kazandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Erken gol yiyince işler kolay olmuyor"

Fernando Santos, "Maça 1-0 geride başladık. Erken gol yiyince işler kolay olmuyor. Takımın gösterdiği reaksiyondan mutluyum. Bazı pozisyonlar yakaladık ama atamadık" dedi.

"Oyuncular ve ben mutlu değilim"

Santos, "İkinci yarıda önde bastık. Oyuncularım çok çalıştı. 2-3 pozisyonumuz vardı. Kendi kalemize attığımız golle yenildik. Oyuncular ve ben mutlu değilim. İyi çalıştılar. Oyuncularım çok iyi mücadele etti" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dev derbi Galatasaray'ın
Habere Git

"Üçüncü kez penaltımız verilmedi"

Hakem hakkında açıklama yapan Santos şunları kaydetti: "Bu konularda konuşmayı çok sevmiyorum ama üçüncü kez penaltımız verilmedi. Adana Demirspor ve Sivasspor maçlarında da penaltılarımız verilmedi. Bugün de Cenk'in pozisyonunda penaltıyı verilmedi"

"Colley'in pozisyonu şüpheli"

Sözlerine devam eden teknik adam, "Colley'in pozisyonu şüpheli. Daha net olan pozisyon penaltı pozisyonumuzdu. VAR çağırmadı ama daha şüpheli pozisyonda Colley için VAR hakemi çağırdı"

"Kesinlikle penaltıydı"

Cenk Tosun'un Galatasaray ceza sahasında yerde kaldığı pozisyon hakkında Fernando Santos, "Kesinlikle penaltıydı. Tekrar izledim kesinlikle penaltı. Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama hakkımızı yedirmeyiz. Colley'in pozisyonu için VAR'ın müdahale etmesini gerektirecek pozisyon yoktu. Müdahale etmesi gereken yerde müdahale etmiyor. Hakkımızın yenmesini kabul etmiyorum" dedi.

"Bu şekilde oynarsak daha iyiye gideceğiz"

Santos son olarak, "Ghezzal oyuna girdi, net pozisyon yakaladı ama olmadı. Beşiktaş bu şekilde oynamaya devam ederse daha iyiye gideceğiz. Maçı bırakmadık" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler