Fernando Muslera'dan Galatasaray'a sürpriz transfer

13.05.2022 - 08:59 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 09:14

Galatasaray'ın Inter ile sözleşmesi sona eren Matias Vecino'yla ilgilendiği ve Uruguaylı oyuncu için Fernando Muslera'nın aracı olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Fernando Muslera'dan Galatasaray'a sürpriz transfer

Yeni sezon öncesi çalkantılı bir seçim dönemine giren Galatasaray için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Uruguay basınına yansıyan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar, İtalyan ekibi Inter'le sözleşmesi sona erecek olan Matias Vecino ile ilgileniyor. 

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Haberde; Galatasaray'ın, İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 30 yaşındaki orta saha için sezonun bitmesinin ardından girişimde bulunacağına vurgu yapıldı.

Muslera devreye girdi

57 kez Uruguay Milli Takımı forması giyen Matias Vecino'nun transferi için vatandaşı Fernando Muslera'nın devreye girdiği ve yıldız oyuncusu ikna etmeye çalıştığını belirtti.

İlgini Çekebilir
İbrahim Üzülmez hızlı başladı! İlk transferi Galatasaray'dan
Habere Git

Piyasa değeri 5 milyon euro

On numara ve ön libero mevkilerinde de forma giyebilen Uruguaylı futbolcunun bu sezon Inter formasıyla 23 maça çıkan Vecino 1 gol attı. 

Inter'in 2017 yılında Fiorentina'ya 24.5 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Vecino'ya başka kulüplerin de talip olduğu ancak Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeyeceği Uruguaylı oyuncuya imza parası vermeye sıcak baktığı için diğer kulüplere göre daha avantajlı olduğu ifade ediliyor. Aynı zamanda İtalyan pasaportu da olan Vecino'nun güncel piyasa değerinin 5 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler