Fernando Muslera'dan takım arkadaşlarına övgü: ''Seviyemizi gösteriyor''

07.10.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 21:18

Trendyol Süper Lig 8. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Fernando Muslera'dan takım arkadaşlarına övgü: ''Seviyemizi gösteriyor''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de milli ara öncesi Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Cim Bom 2-0 galibiyet ile ayrılırken takım kaptanı Fernando Muslera, yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte Muslera'nın maç değerlendirmesi...

Muslera'dan takıma övgü

Oyunu açabilen yeteneklerin olduğunu söyleyen Muslera,  "Çok çalışıyoruz. Mental olarak çok fazla adapte olmamız, fedakarlık yapmamız gerekiyor. Zor bir maçtı. Oyunu açabilmemiz de ne seviyede olduğumuzu gösteriyor. Milli takımlarına gidecek arkadaşlarıma boş şans diliyorum" dedi.

 "İstatistik önemli''

İstatistiklerin öneminden bahseden tecrübeli kaleci,  "İstatistik önemli tabii. Ama takım çalışması. Çok fazla koşuyoruz. Topu doğru kullanırsak gol atarız, gol yemeyi de engellemiş oluruz. Hiç gol yemememiz de çok iyi bir şey oluyor" dedi.

''Tüm oyuncular fedakarlık yapıyor''

Takımın fedakarlığına değinen Muslera, "Milli takım seviyesinde oyuncular. Kim oynarsa oynasın fark etmez. Hepsi yardımcı oluyor. Apo sol bek olarak da oynuyor, Kaan orta saha da oynayabiliyor. Tüm oyuncular fedakarlık yapıyor. Ortaya güzel şeyler çıkıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler