Formula 1 Pilotu Fernando Alonso, Sevgilisi Andrea Schlager ile Ayrıldı

04.04.2023 - 00:19 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 00:42

Aston Martin F1 pilotu Fernando Alonso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla spor yorumcusu sevgilisi Andrea Schlager ile ayrıldığını açıkladı.

Formula 1 Pilotu Fernando Alonso, Sevgilisi Andrea Schlager ile Ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 pilotu Fernando Alonso, 3. olarak bitirdiği Avustralya Grand Prix'si sonrası Andrea Schlager ile olan ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 3. ayağı Avustralya Grand Prix'sini, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.

Alonso, Avustralya GP sonrası ayrılığı açıkladı

İkinci sırada Mercedes pilotu Lewis Hamilton yer alırken podyuma çıkan son isim Aston Martin'in deneyimli pilotu Fernando Alanso oldu.

Yarışı 3. sırada tamamlayarak podyumu elde eden Alonso, yarıştan birkaç saat sonra hayranlarını üzen bir ahber verdi.

İlgini Çekebilir
Formula 1'de Red Bull dominasyonu
Habere Git

İspanyol pilot, uzun süredir birlikte olduğu Andrea Schlager ile ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Alonso: "Devam edecek, ancak farklı bir sevgi biçimiyle"

Alonso yaptığı paylaşımda "Size bir çift olarak ilişkimizin sona erdiğini söylemek istedik. Birlikte harika bir zaman geçirecek kadar şanslıydık ve öyle olmaya da devam edecek, ancak farklı bir sevgi biçimiyle. Muhtemelen gördüğünüz gibi, bu süre zarfında da çeşitli projelerde birlikte pistte ve pist dışında çalışmaya devam ettik ve bunu birbirimize derin bir sevgi ve saygıyla yapmaya devam edeceğiz. Hepiniz çok destekleyici olduğunuz için bunu paylaşmanın uygun olduğunu düşündük. Bunun için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Aşklarını gözlerden uzak yaşıyorlardı

Formula 1 padokunda geçmişi olan spor yorumcusu Schlager, İspanyol yarış pilotuyla F1 sayesinde tanıştı. Çoğunlukla halkın gözünden uzak tutulan ilişkileri hakkında çok az şey biliniyor.

İlgini Çekebilir
Fernando Alonso Formula 1’de 100. kez podyumda
Habere Git

Fernando Alonso'nun aşk kariyeri

Formula 1 takımı McLaren'in İspanyol pilotu Fernando Alonso, pistte olduğu kadar özel hayatında da hızlı. 

Alonso'nun bilinen ilk sevgilisi Raquel del Rosario, daha sonra resmi eşi oldu. Ancak basının ve özel hayatın baskısından ötürü bu evlilik uzun sürmedi.

Xenia Tchoumitcheva-Alonso birlikteliği

Rus-İsviçreli model Xenia Tchoumitcheva ise Raquel del Rosario ile Alonso'nun evliliğini bitiren kişi olarak hafızalara kazındı. Alonso'nun boşanması sonrasında Tchoumitchevave-Alonso birlikteliği gerçeğe dönüştü.

Alonso - Dasha aşkı

Fernando Alonso, Xenia Tchoumitcheva'dan ayrıldıktan sonra günlünü başka bir Rus güzele kaptırdı; Dasha.  Alonso'nun birlikte seyahat ettiği, tüm yarışlarına götürdüğü sevgilisiyle sadece bir kaç ay beraber oldu.

Alonso'nun en yolunda giden ilişkisi; Lara Alvarez

Lara Alvarez ise Alonso'nun en yolunda giden ilişkisi diyebiliriz. Ancak İspanyol pilotun yarışlar ve diğer etkinlikler nedeniyle yoğunlaşan hayatı bu ilişkinin de bitmesine neden oldu.

Fernando Alonso'nun kariyeri

Kariyerinde 362 Grand Prix startı, 32 zafer ve 101 podyum skoruna sahip Fernando Alonso, 2018 yılında veda ettiği pistlere 2021 sezonunda Alpine takımıyla geri dönmüştü.

Bu sezon Aston Martin takımı adına mücadele eden Alonso, ilk üç yarışta 45 puan toplayarak, pilotlar klasmanında 3. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler