Ferhat Odabaşı'ndan özel açıklamalar

15.11.2015 - 11:34 | Son Güncellenme: 15.11.2015 - 16:30

Ankaragücü'nün tecrübeli file bekçisi Ferhat Odabaşı, Ekrem Konur'un sorularını yanıtladı.

Liglerimizde bir çok başarılı kaleciler var.Senin dikkatini çeken beğendiğin kaleciler hangileri?
Senin de dediğin gibi ligimizde bir çok genç ve tecrübeli başarılı kalecilerimiz var.Yabancılardan ilk aklıma gelen ilk isim Galatasaray'dan Muslera. Yerli kalecilerimizden fazla şansı bulamasa da oynadığı mücadelelerle dikkat çeken yine Galatasaray'da forma giyen Cenk Gönen ilk aklıma gelen isimler.

Liglerimizde çok iyi forvet oyuncuları var çekindiğin forvet oyuncusu var mı?
PTT 1. Lig'i takip ettiğim kadarı ile Adana Demirpor'dan Burak Çalık, Pote Balıkesirspor'dan Mugdat Çelik, sakatlığı nedeni ile uzun süredir forma giyemeyen Denizlispor'dan Genkov, PTT 1. Lig'den dikkatimi çeken isimler. 2. Lig'den takım arkadaşım Mehmet Yıldız beğendiğim forvet oyuncuları.

Son 6 maçtır kaybetmeyen Ankaragücü takımı var bu başarılı performansın başlıca etkenleri nelerdir?
Sizin de belirttiğiniz gibi 6 maçlık bir seri yakaladık. Yeni kurulan bir takımız uyum sürecini atlattık. Bu ligin şartlarına göre oynamayı öğrendik. Bunun ardından harika seri yakaladık ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. İstikrar bizim için çok önemli, deplasmanda alınan 1 puan bile camiamız, taraftarımız ve bizim için yeterli değil. Ankaragücü camiasının daha iyi kenetlenmesi için istikrar olmazsa olmazımız.

Yarın (Bugün) Tarsus İdman Yurdu ile oynayacaksınız maç öncesi düşünceleriniz neler?
Her maç bizim için ayrı bir özelliği taşıyor. Tarsus İdman Yurdu mücadelesi de kendi özelinde çok önemli bir mücadele olacak. Ligimizde herkes Ankaragücü'nü yenip sükse yapmak istiyor bunun farkındayız. Tarsus İdman Yurdu takımı içinde bu şekilde önemli bir mücadele olacak.Takım arkadaşlarımız ile beraber elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Haber: Ekrem Konur

Senin için hazırladığımız haberler