Ferhat Akbaş: "Oyuncuların buna hakları var"

28.08.2024 - 13:17 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 13:57

Sultanlar Ligi'nden Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş yeni açıklamalarında antrenman ve kadro süreçleri hakkında konuştu.

Ferhat Akbaş: "Oyuncuların buna hakları var"

AJANSSPOR - HABER

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Ekibin başantrenörü Ferhat Akbaş ise yeni açıklamalarda bulundu.

"Yeni sezona hazır gelmeye hakları var"

Ferhat Akbaş açıklamalarında oyuncular ve tempoları için "Oyuncularımız yıllardır insanüstü bir tempo içindeler. Onların da normal bir sosyal hayat yaşamayı hatırlamaya ihtiyaçları var. Bir süre alarm kurmadan uyanmaları, aileleriyle vakit geçirmeleri çok önemli noktalar. Yaşadıkları sakatlıkları iyileştirmeye ve yeni sezona mental ve fizik olarak hazır gelmeye hakları var." değerlendirmesinde bulundu.

"Onlara yardım etmeye çalışıyorum"

Oyuncuların tatillerinden de söz eden Ferhat Akbaş şunları söyledi: "Onlara mümkün olan en uzun izin süresini vererek yardım etmeye çalışıyorum. Sezon çok uzun ve böylece onlar da takıma verebilecekleri en büyük katkıyı verebilirler. Dört kulvarda yarışacağımız sezon öncesinde oyuncuların kendilerini iyi hissederek hazırlık sürecine başlamalarını istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Ataman Güneyligil: Göztepe Voleybol’u çok iyi yerler bekliyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler