Ferhat Akbaş açıkladı: Eczacıbaşı'nın yıldızları ne zaman takıma katılacak?

09.09.2024 - 08:22 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 08:32

Sultanlar Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit'te başantrenör Ferhat Akbaş yeni açıklamalarında Tijana Boskovic, Dana Rettke ve Alexa Gray'in takıma katılma tarihini duyurdu.

Ferhat Akbaş açıkladı: Eczacıbaşı'nın yıldızları ne zaman takıma katılacak?

AJANSSPOR - HABER

Eczacıbaşı Dynavit'te takımın ne zaman toplanacağı merak ediliyordu. Ekibin başantrenörü Ferhat Akbaş yeni açıklamalarında yıldızların takıma katılma tarihini açıkladı.

Boskovic ve Rettke ne zaman takıma katılacak?

Ferhat Akbaş, Tijana Boskovic ve Dana Rettke'nin takıma 10-12 Eylül'deki Kuşadası turnuvası sırasında katılacağını şöyle açıkladı: "Her oyuncunun bireysel ritmini daha iyi hale getirmeye çalıştığımız bir döneme girdik. Beyza, Jovana, Elif ve Hande dinlendikten sonra aramıza katıldılar. Kuşadası'ndaki hazırlık turnuvasında takımla birlikte olacaklar ancak oyuna dahil olmaları konusunda tedbirli davranmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde Dana ve Tijana’da Kuşadası turnuvası sürecinde takıma dahil olacaklar."

Akbaş'tan Alexa Gary ve Plummer sözleri

Eczacıbaşı Dynavit başantrenörü Ferhat Akbaş, Alexa Gray'in takıma katılışı ve Kathryn Plummer'ın yokluğu için ise şu ifadeleri kullandı: "Alexa takıma 21 Eylül’de katılacak. Geçtiğimiz sezon içerisinde kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda oyuncumuzdan sezon boyunca en yüksek seviyede katkı almak üzere bir program çizdik. Fiziksel ve mental olarak en hazır şekilde takım katılacağından eminim. Kathryn Plummer'ın yokluğunda altyapımızdan yetişen Eylül Durgun'un gelişimi için de ekstra çaba gösteriyoruz."

İlgini Çekebilir
Pilar Marie Victoria Lopez'in ölümü ile ilgili flaş gelişme! Zehirlenme...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler