Ferdi Kadıoğlu'ndan maç sonu EURO 2024 grup liderliği yorumu

19.11.2023 - 01:06 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 10:14

A Milli Futbol Takımımız, özel maçta EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçta gol atarak yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu, değerlendirmede bulundu.

Ferdi Kadıoğlu'ndan maç sonu EURO 2024 grup liderliği yorumu

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımız, özel maçta EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Milli takımda goller 38. dakikada Ferdi Kadıoğlu, 45+2. dakikada Kenan Yıldız ve 71. dakikada penaltıdan Yusuf Sarı ile geldi.

Karşılaşma sonrası Ferdi Kadıoğlu değerlendirmelerde bulundu.

"Türk halkının önünde onları gururlandırdık"

İlk olarak Türkçe röportaj veren ancak daha sonra İngilizce devam eden Ferdi Kadıoğlu, "Çok hata yapıyorum röportajda o yüzden İngilizce devam etmek istiyorum. Bugün gol attım çok mutluyum. Türk halkının önünde onları gururlandırdık. Grubu birinci bitirmek istiyoruz. 3 gün sonra bir maçımız var ve hemen ona hazırlanacağız." dedi.

"Ne kadar gidebilirsek gitmek istiyoruz"

Grupta liderliğe odaklandıklarını ifade eden Kadıoğlu, "Pozisyonda 1-0 gerideydik. 1-1 oldu. Türkiye asla pes etmez. O pozisyonda kontrol ettiğimde mükemmel şekilde top önüme düştü. 

"Gruptaki rakipleri görüp hedefe ulaşmaya çalışacağız"

Gol attığım için mutluyum. Biz sonuna kadar ne kadar gidebilirsek gitmek istiyoruz. Ancak öncelikle gruptaki rakipleri görüp hedefe ulaşmaya çalışacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler