Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu teklifleri açıkladı

04.12.2022 - 14:48 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 15:08

Fenerbahçe ile gösterdiği performans ile büyük takımların dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu için dev takımlar sırada. Oyuncunun babası Feyzullah Kadıoğlu teklifleri duyurdu

Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu teklifleri açıkladı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de sezonun en formda isimlerinin başında gelen Ferdi Kadıoğlu'nun ismi Avrupa'nın dev takımlarının gündeminde. Oyuncunun babası Feyzullah Kadıoğlu transfer hakkında konuştu. 

Ferdi'yi iki italyan devi istiyor

Corriere dello Sport'un haberine göre Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu oğlunun dev takımlarının listesinde olduğunu açıkladı. Baba Kadıoğlu "Napoli ve Milan, oğlum için temasa geçti" diyerek transferin haberini verdi. 

Sakatlığını atlattı

A Milli Takım'ın İskoçya ile oynadığı maçta Ferdi Kadıoğlu sakatlanmıştı. Maça 11'de başlayan 23 yaşındaki  Kadıoğlu 34. dakikada sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmıştı. Sakatlığını atlatan Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'nin Villareal ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Adana Demirspor ile masaya otudu: Samet Akaydın...
Habere Git

20 milyon Euro bonservis

Geçtiğimiz günlerde Fransız ekibi Rennes'in Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu yazılmıştı. Fenerbahçe'nin miktarı çok az bulduğu ve  Ferdi Kadıoğlu için beklentisinin en az 20 milyon Euro seviyelerinde olduğu belirtiliyor.

2 asisti var golü yok

Bu sezon hem Fenerbahçe hem de Milli Takım'da iyi bir performans yakalayan 23 yaşındaki futbolcu Ferdi Kadıoğlu Spor Toto Süper Lig'de 12 maçta forma giyerken 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler