Ferdi Kadıoğlu ile Sera Vrij evlenmeye karar verdi

15.12.2022 - 19:11 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 19:24

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu özel hayatıyla ilgili önemli bir karar verdi. Kadıoğlu bir süredir beraber olduğu Sera Vrij ile evlenme kararı aldı

Ferdi Kadıoğlu ile Sera Vrij evlenmeye karar verdi

Fenerbahçe'nin bu sezon en forma isimlerinden biri olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu 2023 yılında Sera Vrij ile dünya evine girmeyi planlıyor. 

'Aferin Ferdi'

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe ile kontratını 4 yıl uzatan Ferdi Kadıoğlu'nun imza törenine sevgilisi Sera Virj ile katılmıştı. Ali Koç, önünden geçen genç kıza 'Sen kimsin?' demişti. Ferdi Kadıoğlu'nun Sevgilisi Sera Vrij, 'Ferdi' cevabını verince Ali Koç 'Girl friend?' diye sormuştu. Evet yanıtını alan Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'na dönerek 'Aferin Ferdi' ifadelerini kullanmıştı.

Sera Vrij kimdir?

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşı Sera Vrij, Hollanda'da dünyaya geldi. Sera Vrij, Hogeschool TIO Amsterdam Üniversitesi'nde öğrenim hayatına devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Göksenin Köksal Fenerbahçeli taraftarın tepkisini açıkladı
Habere Git

Babası Hollandalı dövüş sporcusu

Güzellik sektöründe çalışan Sera Vrij'in Hollanda'da güzellik, kozmetik ve kişisel bakım üzerine faaliyet gösteren Vitalderma isimli güzellik merkezinin sahibi olduğu ortaya çıktı. Sera Vrij'in babasının Hollanda'da oldukça ünlü olan bir karma dövüş sporcusu Dick Vrij olduğu da öğrenildi.

Milli formayı giydi

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 26 karşılaşmada görev alırken 2 asiste imzasını attı. Genç oyuncu yükselen formuyla geçtiğimiz aylarda Kuntz tarafından aday kadroya çağırılarak Milli Takım formasını giymişti.

 

 

2018 yılında Fenerbahçe'ye geldi

Ferdi Kadıoğlu 7 Ekim 1999 tarihinde Hollanda'nın Arnhem kentinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine ESA Arnhem Youth takımında başladı. Ardından NEC Nijmegen altyapısına transfer oldu. 2016'da NEC Nijmegen'de A takıma yükseldi. 2018 yılında Fenerbahçe'ye 1.4 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

 
 

 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler