Fenerbahçe'nin yeni transferi Szymanski Avrupa'nın radarında!

27.08.2023 - 14:40 | Son Güncellenme: 27.08.2023 - 15:08

Son dakika | Fenerbahçe'nin Feyenoord'tan transfer ettiği Sebastian Szymanski için Avrupa'dan iki kulüp scout ekibi gönderdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Szymanski Avrupa'nın radarında!

Fenerbahçe'nin sezon başında Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Polonyalı, Sarı-Lacivertli forma ile çıktığı 7 maçta 4 gol 4 asist kaydetti.

Napoli ve Sevilla scout görevlendirdi

Szymanski'nin beğeni toplayan performansı Avrupa'nın dikkatini çekti. Sabah'ın haberine göre Serie A şampiyonu Napoli ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, Szymanski için scout ekibini görevlendirdi.

Fener 9.75 milyona aldı

Fenerbahçe, Szymanski'yi sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. Geçen sezonu Feyenoord'ta kiralık olarak tamamlayan 24 yaşındaki on numara, Hollanda Ligi şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Altay sonrası o isim de Ada yolcusu
Habere Git

Szymanski'nin geçen sezonki performansı

2022/23 sezonunda 40 karşılaşmada görev alan Sebastian Szymanski, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Genç futbolcu 4 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler