Fener'den yayıncı kuruluşa: "Adil olun"

18.01.2021 - 20:15 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 21:51

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Fenerbahçe, beIN Sports'a reklam panoları aracılığıyla mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Fener'den yayıncı kuruluşa: "Adil olun"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Ülker Stadı’nda oynadığı Ankaragücü maçında maçta reklam panoları ile yayıncı kuruluşa mesaj gönderdi.

Sarı Kanarya'nın Ankaragücü maçında kale arkasındaki reklam panolarına "Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz" ve "Be fair (Adil olun)" yazıları yansıtıldı.

"İlişkilerimizi ona göre düzenleyeceğiz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erzurumspor deplasmanda 3-0 yendikleri maçın ardından beIN Sports ile ilgili olarak, "Fenerbahçe olarak bu sıkıntılar giderilene kadar yayıncı kuruluşla ilişkilerimizin çok sıkıntılı olacağını söyleyebiliriz. En medeni şekilde problemin çözülmesi için bekledik ama işler daha kötüye gitti. Maç görüntüleri, maç tekrarları, maç özetleri, seçilen ve seçilmeyen görüntüler... Burada teknik hata olarak yorumlanamayacak şeyler. Ya düzelteceksiniz ya da Fenerbahçe olarak ilişkilerimizi ona göre düzenleyeceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler