''Fenerbahçe'yi Düşürmezler'' Sadece Bir Urafe

23.01.2019 - 19:33 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 16:33

''Fenerbahçe'yi Düşürmezler'' Sadece Bir Urafe

Ligin başında bu takım devreyi 17.Sırada bitirecek deseler, Fenerbahçeli taraftarların 100'de 99'u gülmekten ölürdü herhalde. Ama oldu. Cocu gitti Koeman geldi. Onunla da olmadı. Ersun Hoca geldiğinde kötü dönemin bittiğine inanıldı. Bitti mi? O zaman Fenerbahçe artık silkelenmeli.

Günümüzün acımasız futbol dünyasında böyle söylemlerle sonuç alınmıyor. Sahada ne yaptığın önemli. Hangi takım kendi konumunu düşünmeyip Fenerbahçe'nin istikbalini ön planda tutacak? Böyle bir düzen yok.

Sezon başında ''3 Oyuncu sattık 11 tane aldık ve hala kasada 10.5 Milyon Euro var'' diyen Sayın Ali Koç artık bu işlerin çokluktan değil kaliteden ve doğru hamleden geçtiğini bence anlamıştır. Yoksa 20 futbolcu da alsanız yarar getirmiyorsa bu işleri yapanda bir sorun vardır.

Taraftar Transferden Korkar hale Geldi!...

Takım hala kötü gidiyor. Ürkek, kopuk, gol atsa bile yeme ihtimali yüksek güven vermeyen bir futbol var sahada. Ve Ali Koç bu tablonun mimarı Comolli'nin patron koltuğunda olduğunu ilan ediyor. Şimdi Comolli'nin yapacağı ara transferlerle takımın ayağa kalkacağını düşünmek bile taraftarı korkutuyor. Çünkü Comolli takımın ihtiyacı olan bölgeyi bilse d,e lazım olan kriterlere göre adam almayı bilmiyor. Slimani, Reyes, Ayew, Frey ve Benzia... Ne olduğunu henüz tam keşfedemediğimiz Jailson ile beraber 6 büyük başarısız transfer.

Comolli'yi Yönetmek Gerekiyor!...

Tablo ortadayken Comolli'ye sadece hedef göstermekte fayda var. Önerilerini dikkate almadan Yanal ile görüşüp istediği oyuncu isimleriyle hareket etmek. Bir kere 10 Numara, 8 numara ve Forvet alınmalı. Mümkünse bir de kanat. Fenerbahçelilere sorsan takımın en transfere ihtiyacı olmayan sağlam bölgesi neresi diye cevap veremezler. Çünkü takımda sorunsuz giden bir yeri yok. Ancak o 3 bölge öncelikle kurtarılırsa düzelme olacaktır. Tabi doğru isimlerle. Yoksa Fenerbahçe düşmez söylemleriyle geçirilen 18 haftanın ardından zaman kaybı devam eder. Bu hikayenin sonu da hiç hiç iyi bitmez!...

Senin için hazırladığımız haberler