Fenerbahçe, Pierre-Emerick Aubameyang İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

17.02.2023 - 08:59 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 09:06

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang'ı kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Pierre-Emerick Aubameyang İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Transfer döneminde Adana Demirspor'dan Samet Akaydin, Parma'dan Jayden Quinn Oosterwolde ve Barcelona'dan ayrılan Emre Demir ile anlaşan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe rotasını İngiltere'ye çevirdi

Rotasını İngiltere Premier Ligi'ne çeviren sarı-lacivertli takımın, Chelsea forması giyen golcü oyuncu Pierre-Emerick Aubameyang ile ilgilendiği iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe, Aubameyang’ı kiralamak istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, son 2 günde yıldız bir isme imza attırmak için çalışıyor. Sarı Lacivertliler, Pierre-Emerick Aubameyang’ı kiralamak için Chelsea ile kıran kırana maaş pazarlığı sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Angel Di Maria'dan Galatasaray kararı!
Habere Git

Gabonlu oyuncu, ABD’den Los Angeles’ın yaptığı teklifi geri çevirse de Sarı-Lacivertliler’e karşı tutumu konusunda bir haber çıkmamıştı. Bu konuyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Pişman oldu

Aubameyang, geçen sezonun ara transfer döneminde Barcelona’ya imza atmıştı ancak bu sezonun başında Chelsea’ye transfer olmuştu. 

Tecrübeli yıldız bunun pişmanlığını yaşıyor. İddiaya göre 33 yaşındaki golcü, İspanyol devine dönmek için anlaşma sağladı. Aubameyang’ın, Chelsea’nin sezon sonunda bu transfer konusunda kendisine kolaylık sağlaması halinde Fenerbahçe’ye kiralık olarak gelmeye yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor taraftarından afetzedeler için dev koreografi!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden 33 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 18 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler