"Fenerbahçe'ye transferimi 3 Temmuz süreci engelledi"

19.05.2020 - 16:52 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 16:53

Süper Lig'de uzun yıllar forma giyen Oktay Delibalta'dan yıllar sonra transfer itirafı geldi. Delibalta, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a neden transfer olmadığını açıkladı.

Süper Lig'de Gençlerbirliği, Antalyaspor, Gaziantepspor ve Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Oktay Delibalta'dan yıllar sonra transfer itirafı geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Oktay Delibalta, "Karantina günleri benim için güzel geçiyor. Bu süreci fırsata çevirdim. Eşimle ve çocuğumla vakit geçiriyorum. Bir oyuncu için boşta kalmak zor bir durum fakat bu süreçte futbol oynuyor olsaydım benim için daha olumsuz bir durum olurdu. Bu süreçte futbol piyası durdu. Şu aşamada bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Yeni dönemde tekrar başlayıp, 2-3 sezon daha futbol oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

'3 Temmuz süreci transferimi engelledi'

Önceki yıllarda Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak ise Delibalta, "2011-2012 sezonu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye çok yakındım. O sezonun yaz ayında bu transfer bitecekti ama o yaz transfer döneminde 3 Temmuz süreci yaşandı ve transferim olmadı. 3 Temmuz süreci transferimi engelledi. 2 sezon sonra da Beşiktaş'a transferim olacaktı ama bonservis bedelinden dolayı olmadı." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler