Fenerbahçe'ye Portekizli sağ kanat!

27.06.2024 - 13:03 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 13:09

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Olympiakos'ta kiralık olarak forma giyen Portekizli Daniel Podence ile ilgileniyor. İşte detaylar.

Fenerbahçe'ye Portekizli sağ kanat!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon transferleri kapsamında Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe, Daniel Podence ile ilgileniyor

SDNA'da yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli takım, son olarak Yunanistan Ligi'nde Olympiakos forması giyen ve sözleşmesi İngiliz kulübü Wolverhampton'da olan Daniel Podence ile ilgileniyor.

Olympiakos takımda tutmak istiyor

Haberde, Yunan kulübünün Portekizli sağ kanat futbolcusunun performandından memnun kaldığı ve bonservisini almak için İngiliz ekibi ile görüşmelere başladığı belirtildi.

7 milyon Euro

28 yaşındaki başarılı futbolcunun da Olympiakos'ta oynamaktan dolayı mutlu olduğu ve kalmak istediği ifade edildi. Wolverhampton yıldız futbolcu için en az 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

2023-2024 sezonu performansı

2023-2024 sezonunda Olympiakos ile 47 maça çıkan Daniel Podence, 15 gol ve 11 asist kaydetti. Yıldız futbolcunun Wolverhampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler