Fenerbahçe'ye Pioli transferinde bir rakip daha

25.05.2024 - 17:46 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 23:55

Stefano Pioli’yi teknik direktör adaylarının arasında bulunduran Fenerbahçe’ye Napoli’nin ardından Bologna da Stefano Pioli’yi listesine ekledi. Detaylar.

Fenerbahçe'ye Pioli transferinde bir rakip daha

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun temsilcisi ile görüştüğü, daha önce Napoli ile de adı anılan Stefano Pioli’yi bir Serie A kulübü daha listesine ekledi.

Bologna’nın hedefinde

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Bologna deneyimli çalıştırıcıyı listesine ekledi.

Thiago Motto ile yollar ayrılacak

Massimiliano Allegri ile yollarını ayıran Juventus‘un önümüzdeki sezon takımın başına Bologna’nın genç teknik adamı Thiago Motta’yı geçirmesi bekleniyor. Bu durum üzerine Bologna eski çalıştırıcısı Pioli’yi listeye ekledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Ferdi’nin alternatifini buldu
Habere Git

En fazla maça çıktığı ikinci takım

2011-2014 yılları arasında Pioli yönetiminde 97 maça çıkan Bologna İtalyan teknik adamın en fazla çalıştırdığı ikinci ekip konumunda bulunuyor. Tecrübeli teknik adam Milan‘nın başında ise ise 239 maça çıktı. 

İtalya dışına çıkmadı

58 yaşındaki teknik adam 13 farklı takım çalıştırsa da teknik direktörlük kariyerinde İtalya dışına hiç çıkmadı. 

Milan performansı

Milan ile 132 galibiyet alırken 55 beraberlik ve 51 mağlubiyet aldı. Milan ile yakaladığı 1.89 maç başına puan ortalaması İtalyan teknik adamın bir Serie A takımı ile yakaladığı en yüksek puan ortalaması oldu.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: ''Şampiyon olacağız, inanın''
Habere Git

Son maçına çıkacak

Bu akşam oynanacak olan Milan ile Salernitana arasındaki maç İtalyanca çalıştırıcının Milano ekibi ile çıkacağı son maç olacak. 21:45’te başlayacak olan maç San Siro Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Sport Plus ve S Sport 2’den naklen yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler