Fenerbahçe, Donny Van De Beek'i Transfer Etmek İçn Devreye Girdi

24.05.2023 - 10:09 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 10:18

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme Manchester United forması giyen Hollandalı oyuncu Donny van de Beek geldi. Detaylar...

Fenerbahçe, Donny Van De Beek'i Transfer Etmek İçn Devreye Girdi

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gündemine Hollandalı orta saha oyuncusunu aldığı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler, Manchester United forması giyen Donny van de Beek'i transfer etmek için çalışmalarına başladı. Detaylar...

Fenerbahçe temasa geçecek

Fanatik'te yer alan habere göre, Manchester United’ın gözden çıkardığı 26 yaşındaki oyuncunun Sarı-Lacivertliler’in radarında olduğu kaydedildi. Hollandalı yıldızın Türk menajerleri Hasan Çetinkaya ve Ali Dursun’la temasa geçilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, harekete geçecek

Ajax altyapısından yetişip müthiş bir performansla adını duyuran Hollandalı yıldız, 2020’de büyük beklentilerle 39 milyon Euro’ya Manchester United’a imza atan Donny van de Beek için Fenerbahçe, şartları öğrenmek için harekete geçecek. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Altay Bayındır sevinci!
Habere Git

Önce oyuncu sonra Manchester United

Kırmızı Şeytanlar, daha önce Van de Beek’i Everton’a kiralık olarak göndermişti. Van de Beek’in Türk menajerleri Hasan Çetinkaya ve Ali Dursun ile kısa sürede bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Eğer oyuncu cephesinden olumlu sinyaller gelirse, Manchester United ile pazarlık masasına oturulacağı belirtildi.

Van de Beek'in istatistikleri

Kırmızı-Beyazlılar’ın 2018-19’da büyük bir sürpriz yapıp Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ve Juventus’u eleyerek yarı finale çıkan kadrosunun önemli bir parçasıydı. Van de Beek, Hollanda Milli Takımı’nın formasını da 19 kez terletti ve 3 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler