Fenerbahçe'ye bir 'şeyh'ler oldu!

18.04.2017 - 23:08 | Son Güncellenme: 18.04.2017 - 23:08

Berbat bir ilk yarının sonrasında, Obradovic'e OAKA'da spiker mikrofon uzattı ve ilk yarıyı sordu!

Cevabı netti, 'ilk yarı kötüydük savunma yapmadık böyle olmaz'' dedi ve gitti!

Bu cümleden sonra ben Fenerbahçe'ye bir 'şeyh'ler olacağını anlamıştım, nitekim sonrasında ilk yarı 42 sayı atan PAO'lu oyuncular ikinci yarı sadece 16 sayı atabildiler. Yani mücadeleyi savunma getirdi diyebiliriz. Dixon, Udoh, Bogdanovic ve Kalinic resmen ikinci yarı ortaya koydukları oyunla destan yazdılar.

Peki bu inişleri çıkışları normal mi karşılamalıyız? Serinin kalan maçlarında bu bize sıkıntı yaratır mı? Bence kesinlikle oyunumuz bu kadar iniş çıkış göstermemeli, oyunun bazı bölümlerini kötü oynayabilirsiniz ama koca bir ilk yarı kötü hücum edip kötü savunma yapmak Fenerbahçe'nin bundan sonraki maçlarda intihar etmesi anlamına gelebiliriz. 

Bu uyarıyı galipken yapmayı kendi adıma değerli buluyorum, belki bazı Fenerbahçeli takipçilerim bana kızacaklar ama bazen birinin şeytanın avukatlığını yapması gerekiyor diye düşünüyorum. 

Diğer bir noktada, istikrarlı bir şekilde iyi oynayan isimler var, bunların başında Bogdanovic geliyor, diğer taraftan, iki ucu keskin bıçak olan oyuncularda var, Kalinic, Antic, Nunnaly'i sayabiliriz. Bu oyuncuların maç konsantrasyonları, yapacakları olumlu olumsuz işlerde Fenerbahçe adına çok belirleyici olacak. Kalinic bugün ikinci yarı ceza şutlarında ve savunmada başarılı olarak faydalı oldu ama ilk yarıda ki olumsuz tablodaki payı da unutulmamalı. 

Artık göbeğimizi kendimiz kesiyoruz!

Ben artık seriyi Fenerbahçe'nin 3-1 ile geçeceğine inanıyorum, fakat şu unutulmamalı ki; maç içinde yaşanacak kısa süreli bir akıl tutulmasının bedeli ağır olabiliyor.

Tebrikler Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarları!

Senin için hazırladığımız haberler