Fenerbahçe'nin yeni transferinden Trabzonspor taraftarına cevap: Ağla, iyi gelir

18.07.2024 - 10:10 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 10:31

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin'in bir Trabzonspor taraftarının 5 yıldızlı forma yorumuna verdiği cevap dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin yeni transferinden Trabzonspor taraftarına cevap: Ağla, iyi gelir

Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasında önemli hamleler yapan Fenerbahçe son olarak Allan Saint-Maximin transferini duyurdu. Sarı-Lacivertli ekibin yeni yıldızı ise sosyal medya hesabındaki yanıt ile gündem oldu.

Saint-Maximin'den Trabzonsporlu taraftara cevap geldi

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint Maximin'i kiralık olarak kadrosuna katmasının ardından Fransız futbolcu resmi X hesabı üzerinden bir Trabzonspor taraftarına dedikleri ile dikkat çekti. Kendisinin 5 yıldızlı Fenerbahçe formalı fotoğrafına "5 yıldızlı formayı sahada da giymeni öneriyorum. Bakalım giyebilecek misin?" diyen taraftara tebessüm ederek başını sallayan bir gif ile cevap veren Saint-Maximin "Ağla, iyi gelir." dedi.

"Fenerbahçe taraftarının atmosferini hissetmek için..."

Fenerbahçe'ye kiralanmasının ardından konuşan Allan Saint-Maximin şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin her maçını izlediğimde, taraftarların yarattığı muhteşem atmosferi hissetmek için televizyonun sesini açıyordum. Artık bunu direkt sahada deneyimleyebileceğim."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni yıldızının sıra dışı kişiliği gündem oldu
Habere Git

"Mourinho'nun ilham verici sözleriyle mümkün oldu"

Açıklamalarında Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun takıma gelmesinde etkili olduğunu söyleyen Saint-Maximin "Bu inanılmaz bir fırsat, kulübün beni transfer etme konusundaki kararlılığı ve Mourinho'nun ilham verici sözleriyle mümkün oldu. Her şeyimi vermeye hazırım. Fenerbahçeli bir oyuncu olduğum için ne kadar mutlu olduğumu ve enerjimi hayal bile edemezsiniz!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler