Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus İstanbul'a geldi

01.06.2022 - 08:20 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 10:56

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, saat 01.50'de özel uçakla İstanbul'a geldi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus İstanbul'a geldi

Fenerbahçeli yöneticiler Selahattin Baki ve Can Gebetaş ile birlikte Portekiz'in başkenti Lizbon'dan kalkan özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Jesus ve beraberindekiler, havaalanına getirilen Koç Holding'e ait bir helikoptere bindirildi. Jesus'un, konaklayacağı yere götürüldüğü öğrenildi.

İki yardımcısı ve avukatıyla birlikte İstanbul'a gelen Jorge Jesus’u; havalimanında Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay karşıladı.

Fenerbahçe taraftarı havalimanına geldi

Öte yandan Jesus'un İstanbul'a geleceği haberini alan yüze yakın taraftar da havaalanına gelerek yeni teknik direktör adaylarını karşılamak istedi. Basın mensupları da Jesus'u görüntülemek için özel havacılık bölümünde bekleyişini sürdürdü. Ancak Jesus'un helikoptere bindirilmesi nedeniyle taraftar ve basın mensupları yeni hoca adayını göremedi. Taraftarlar, beklerken, "Ali Koç Jesus'u buraya getir" sloganı attı ve Jesus'ın adının geçtiği şarkılar söyledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den resmi açıklama! Ameliyat oldu
Habere Git

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Kulübü'nden Portekizli teknik adamın İstanbul'a gelişiyle ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüzün görüşmeler üzerine davet ettiği Portekizli teknik adam Jorge Jesus, İstanbul’a geldi.  Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş’ın eşlik ettiği Jorge Jesus’u; havalimanında Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay karşıladı.

Portekiz’den kalkan özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Jorge Jesus ve beraberindekiler, buradaki işlemlerinin ardından havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

Kulübümüz, Portekizli isimle görüşmelerine İstanbul’da devam edecek."

Senin için hazırladığımız haberler