Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Sokratis'ten Mesut Özil paylaşımı

19.01.2021 - 20:44 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 21:01

Son dakika spor haberleri... Arsenal'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye katılan yıldız futbolcu Mesut Özil için bir paylaşım da eski takım arkadaşı Sokratis'ten geldi. Sokratis, sarı - lacivertli takımın transfer gündeminde de yer alıyor. İşte detaylar..

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Sokratis'ten Mesut Özil paylaşımı

Fenerbahçe’nin Arsenal’den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mesut Özil ile ilgili bir paylaşım da eski takım arkadaşı ve aynı zamanda sarı - lacivertli takımın transfer listesinde bulunan Sokratis’ten geldi.

32 yaşındaki savunma oyuncusu, yaptığı paylaşımda Mesut Özil ile olan bir fotoğrafını kullanarak ''Seninle oynamak ve seni tanımak bir zevkti kardeşim. Geleceğin için iyi şanslar ve en iyi dileklerimle'' ifadelerine yer verdi.

Yunan futbolcu Sokratis, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde de yer alıyor. Kadrosuna Macaristan Milli Takımı'nın formasını giyen 22 yaşındaki stoper Attila Szalai'yi de katan Fenerbahçe’nin Sokratis ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Geçtiğimiz haftalarda İngiliz basını Sokratis'e ülkesi Yunanistan takımlarından Olympiakos’un da talip olduğunu yazmıştı. Ada basını bu haberi, 'Fenerbahçe'ye rakip çıktı' cümlesiyle duyurdu. 

Yıldızlardan Mesut Özil paylaşımları

Senin için hazırladığımız haberler