Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 3 orta saha belli oldu!

17.08.2024 - 09:49 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 10:05

Fred'in sakatlanmasıyla orta sahadaki ihtiyaç gündeme gelen Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulundurduğu 3 yıldız isim belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 3 orta saha belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcu Fred'in yaşadığı sakatlık sonrası orta sahadaki ihtiyacı bir kez daha gördü. Ali Koç yönetimi transfer için harekete geçti.

İşte Fenerbahçe'nin listesindeki 3 orta saha

Jose Mourinho ve Fenerbahçe yönetiminin transfer listesinde bulundurduğu 3 yıldız orta saha belli oldu. Fanatik'in haberine göre bu isimler şu şekilde:

1- Leon Goretzka

2- Sofyan Amrabat

3- Giovani Lo Celso

Goretzka kadroya alınmadı

Fenerbahçe'nin orta saha listesinin ilk sırasında yer alan Leon Goretzka'nın, teknik direktör Vincent Kompany'nin yıldız oyuncuyu düşünmemesi nedeniyle Bayern Münih'ten ayrılması gündemde. Goretzka, takımda kalıp forma savaşı vermek istediğini söylemesine rağmen Almanya Kupası'nda oynanan SSV Ulm maçının kadrosuna alınmadı.

ManU Amrabat'tan vazgeçti, oyuncu tekliflere açık

Bir süredir listede yer alan Sofyan Amrabat, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Manchester United'da devam etmek istediği için gelen transfer tekliflerini geri çevirmişti. Fakat İngiliz kulüp, yıldız futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmadı. Kırmızı Şeytanlar’ın orta saha için Amrabat’tan tamamen vazgeçip, Maneul Ugarte ve Frenkie De Jong’a yöneldiği kaydedildi. Amrabat'ın ise gelecek tekliflere açık olduğu belirtildi.

Lo Celso'nun talibi çok! İşte bonservis bedeli

Fenerbahçe'nin radarına giren son isim Giovani Lo Celso, Jose Mourinho'nun Tottenham'dan eski öğrencisi. Mourinho ile kariyerinin en iyi dönemini geçiren Lo Celso, Tottenham tarafından satış listesine eklendi. Arjantinli futbolcunun bonservisi 15 milyon Euro olarak belirlendi. Yıldız futbolcu ile Aston Villa, Real Betis ve Roma da ilgileniyor.

Senin için hazırladığımız haberler