Fenerbahçe'nin teklifini açıkladı! İşte bonservis ücreti...

19.07.2020 - 13:11 | Son Güncellenme: 19.07.2020 - 13:17

Gençleştirme projesine devam eden Fenerbahçe, TFF 1. Lig takımlarından Menemenspor'da forma giyen Murat Elkatmış'a teklif yaptı. Menemenspor'dan Murat Elkatmış transferinde resmi açıklama geldi... İşte detaylar..

Fenerbahçe'nin teklifini açıkladı! İşte bonservis ücreti...

Gelecek sezon iddialı ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, genç isimlere yöneldi.

Sarı lacivertliler, TFF 1. Lig takımlarından Menemenspor'da forma giyen Murat Elkatmış'ı radarına aldı. Murat Elkatmış'ın transferi hakkında Menemenspor'dan resmi açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cenk Laleci, "Murat Elkatmış gelecek vadeden önemli bir oyuncu. Bizler de Murat'a bu sezon şans verdik. Murat da şansını iyi kullandı. Fenerbahçe'nin Murat için kulübümüze sözlü bir teklif oldu. Menemenspor olarak Murat Elkatmış için istediğimiz bonservis ücreti ise 2 milyon TL artı ikinci satışından %15 ya da %20 pay. Başkanımız Kazım Bey ile (Aklak) son konuştuğumuzda Murat için bu miktarı belirlemişti. Murat Elkatmış stil olarak Quaresma'ya benziyor. Kendisine yerli Quaresma diyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile anlaşan eski öğrencisi Sivassporlu Mert Hakan Yandaş hakkında ise Laleci, "Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'de başarılı olacaktır. Çünkü Fenerbahçe'de Mert Hakan tarzında oyuncu yok. Mert Hakan'ın oyun tarzı Selçuk İnan'dan çok farklı. Ben yeni Selçuk İnan benzetmesine katılmıyorum." dedi.

Bu sezon takım olarak hedeflerine ulaştıklarını belirten 39 yaşındaki teknik adam, kişisel hedefinin A Milli Takım'da ve Avrupa'da çalışmak olduğunu söyledi.

14 maçta oynadı

Öte yandan 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Murat Elkatmış, bu sezon TFF 1. Lig'de çıktığı 14 maçta 1 gol atıp, 3 de asist yaptı.

 
Senin için hazırladığımız haberler