Fenerbahçe'nin Sevilla Kadrosu Açıklandı! Forvet Batshuayi Geri Döndü

08.03.2023 - 16:00 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 16:10

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe'de maç kadrosu belli oldu. Kanarya'da forvet Michy Batshuayi de kafilede yer aldı.

Fenerbahçe'nin Sevilla Kadrosu Açıklandı! Forvet Batshuayi Geri Döndü

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Belçikalı forvet Michy Batshuayi de kafilede yer aldı.

Kanarya'da Sevilla hazırlıkları tamamlandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında İspanya temsilcisi Sevilla ile 9 Mart Perşembe günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe, İspanya’ya uçtu

Sevilla ile oynayacağı maçın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı lacivertli ekip, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla İspanya’ya hareket etti.

İlgini Çekebilir
Sampaoli'den Fenerbahçe açıklaması: "Gücümüzü göstereceğiz!"
Habere Git

Kamp kadrosu açıklandı

Perşembe günü TSİ 23.00'te günü oynanacak mücadele için İspanya'ya hareket eden sarı-lacivertlilerin İspanya kafilesi belli oldu.

Fenerbahçe'de 4 isim kadroda yok

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Luan Peres ve isimleri UEFA listesinde yer almayan Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun kadroya dahil edilmedi. 

Michy Batshuayi geri döndü

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor maçı öncesi sakatlanan golcü futbolcu Michy Batshuayi ise geri döndü. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Michy Batshuayi Sevilla kafilesinde kendisine yer buldu.

İşte Fenerbahçe'nin Sevilla maçı kamp kadrosu

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Attila Szalai, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Serdar Aziz, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Lincoln Henrique, Arda Güler, Emre Mor, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Michy Batshuayi, Enner Valencia, Joao Pedro, Joshua King

Senin için hazırladığımız haberler