Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'un belalısı Fatih Terim!

15.03.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 19:34

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi Yunan ekibi Olympiakos oldu. Pire ekibinin bu sezon Fatih Terim'e karşı karnesi pek parlak değil.

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'un belalısı Fatih Terim!

AJANSSPOR - HABER

UEFA Konferans Ligi çeyrek final etabında temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Yunan ekibi Olympiakos oldu. Pire ekibi bu sezon Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ile birden fazla kez karşılaşmıştı.

Fatih Terim Fenerbahçe'nin rakibinin kabusu oldu

Göreve geldikten sonra toplamda 4 maçta takımı Panathinaikos'un ezeli rakibi Olympiakos ile karşılaşan Fatih Terim bu dört maçta da rakibini eli boş göndermeyi başardı.

Play-off'a Olympiakos'u devirerek başladı

Geçtiğimiz hafta Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu ilk maçında deplasmanda ezeli rakibine konuk olan Terim'li Panathianikos, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-1'lik bir galibiyetle ayrılmayı başararak rakibinin önündeki yerini korumayı başarmıştı.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok deplasman yasağı cezası
Habere Git

Kupada rakibini saf dışı bıraktı

Yunanistan Kupası çeyrek finalinde ise iki ekibin 1-1 ve 0-0 biten maçlarının ardından penaltı vuruşları ile 7-6 gülen ve adını yarı finale yazdıran taraf Panathinaikos olmuştu.

Terim normal sezonda da Olympiakos'un gözünün yaşına bakmadı

4 Şubat'ta Yunanistan Ligi'nin normal sezon etabında Atina'da oynanan derbiyi ev sahibi Panathinaikos 2-0 ile geçerek Terim döneminde ezeli rakibine gün yüzü göstermemişti.

Fenerbahçe-Olympiakos maçları ne zaman?

Temsilcimiz Fenerbahçe çeyrek finalin ilk etabında Olympiakos ile 11 Nisan'da deplasmanda mücadele edecek. Rövanş maçı ise 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi Olympiakos'u tanıyalım
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler