Fenerbahçe - Dinamo Kiev Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?

08.09.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 19:09

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçını Dinamo Kiev'e karşı kendi sahasında çıkacak. Maç ne zaman ve muhtemel ilk 11 dahil detaylar haberimizde...

Fenerbahçe - Dinamo Kiev Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Sarı-Lacivertlileri eleyen Ukrayna ekibi Kadıköy'de bu sefer UEFA Avrupa Ligi maçı için geliyor. Grup aşamasının ilk maçının kanalı ve muhtemel ilk 11'leri merak edilmeye başlandı. İşte merak edilenler...

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yapacağı Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçını Macar hakem Tamas Bognar yönetecek. Bu akşam saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev 11'ler:

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Ferdi, Gustavo, Szalai, Peres, Rossi, Arao, Crespo, Alioski, Joao Pedro, King.

Dinamo Kiev'in ilk 11'i: Bushchan, Kedziora, Burda, Syrota, Dubinchak, Sydorchuk, Tsygankov, Kabaiev, Shaparenko, Garmash, Buyalskiy.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus: ''Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilebilir''
Habere Git

Yeni transfer yetişti

Sarı-Lacivertlilerin yeni transferi Michy Batshuayi, Jorge Jesus'un şans vermesi halinde Kanarya ile ilk maçına Dinamo Kiev ile başlayacak. Transfer döneminin sonlarına doğru Sarı-Lacivertli renklere katılan Batshuayi, Avrupa listesine yetiştirilmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den taraftara Kiev çağrısı
Habere Git

Listeye dahil edilmediler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi için  24 kişilik listeyi açıkladı. Liste de yeni transferlerden Bruma yer almadı. Ayrıca sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra Burak Kapacak, Serdar Dursun, Filip Novak, Mauricio Lemos yer almıyor.

Maçın hakemi belli oldu

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de konuk edeceği Dinamo Kiev maçının hakemi belli oldu.  Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar yönetecek.

Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ile Peter Kobor yapacak.

İlgini Çekebilir
Joao Pedro: ''Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz''
Habere Git

247. Maç

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında  yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 247. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 246 müsabakada 90 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 312 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 358 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler