Fenerbahçe’nin kara haftası... İstanbul, İzmir ve Avrupa'da hüsran!

13.12.2020 - 08:34 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 08:40

Fenerbahçe 3 ana branşta hafta içi ve hafta sonu oynadığı maçlarda büyük düş kırıklığına uğradı. Futbol takımı Kadiköy'de, erkek basketbol takımı İzmir Karşıyaka deplasmanında mağlup oldu. Voleybol kadın ve erkek takımları Avrupa kupası maçlarını kaybederken, Fenerbahçe kadın basketbol takımı ise galibiyet sevinci yaşamayı başardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe’nin kara haftası... İstanbul, İzmir ve Avrupa'da hüsran!

Barış ŞEHİRLİOĞLU- AJANSSPOR

Fenerbahçe 4 branşta rakipleri ile mücadele etti. Sarı-lacivertliler Süper Lig’de kendi sahasında Yeni Malatyaspor’a 3-0 yenilirken bu sezon Kadıköy’de üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

İzmir'de hüsran; 18 sayılık fark korunamadı

ING Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Beko deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşılaştı. Rakibi karşısında 18 sayı öne geçen sarı-lacivertliler özellikle son 5 dakikada çok kötü bir oyun sergiledi. Bu süreçte ardı ardına top kuyapları yapan Fenerbahçe parkeden 83-79 yenik ayrıldı.

Euroleague'de de Alba Berlin karşısında ağır bir yenilgiye uğrayan Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Igor Kokoskov maç sonunda, “Oyuncularım buraya mücadele etmek için gelmişti ve karşılaşmayı da bu şekilde oynadılar. Ellerinden gelen her şeyi ortaya koydular. Maalesef bizim kontrol edemediğimiz şeyler var. Bu maçı takip eden, bu ligi temiz ve doğru tutmakla yükümlü kişiler umarım bu mücadeleyi tekrar izler ve olanları analiz edebilir” dedi.

Kadın voleybol takımı mağlup

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı da CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında İtalya’nın A. Carraro Imoco Conegliano takımıyla perşembe günü karşılaştı. Sarı Melekler; setleri 25-14, 25-19, 25-19 maçı da 3-0 kaybetti. B Grubu ilk devre karşılaşmaları tamamlandı.

Grubunda ilk devreyi 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçen Sarı Melekler, 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. Grubun ikinci devre karşılaşmaları ise 26-28 Ocak tarihlerinde Fransa’nın VB Nantes takımının ev sahipliğinde oynanacak.

Erkek voleybol takımının boynu bükük

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı ise CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.Etap 3.maçında Polonya’nın PGE Skra Belchatow takımıyla karşılaştı. Sarı lacivertli takım 18-25, 21-25, 25-23 ve 21-25’lik setler sonunda maçı 3-1 kaybetti.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, ‘Bubble’ sistemi ile Polonya temsilcisi Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle’nin ev sahipliğinde tamamlanan birinci etap maçlarının ardından ikinci etap maçlarını 26-27-28 Ocak 2021 tarihlerinde Polonya temsilcisi PGE Skra Belchatow’un ev sahipliğinde oynayacak.

Tek yüzü gülen kadın basketbol

Hafta içi 9 Aralık'ta Çankaya Üniversitesi'ni 86-71 yenen kadın basketbol takımı Fenerbahçe'nin yüzünü güldüren tek branş oldu. Fenerbahçe Öznur Kablo, bugün Nutrition KBSL 12. hafta mücadelesinde İzmit Belediyespor’u konuk ediyor. Metro Enerji Salonu’nda oynanacak mücadele 16.00’da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler