Rıdvan Dilmen, Ludogorets - Fenerbahçe maçını değerlendirdi

11.11.2023 - 10:51 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 10:54

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale Youtube kanalında Ludogorets - Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve TFF hakkında çarpıcı açıklamaları yaptı. İşte detaylar…

Rıdvan Dilmen,  Ludogorets - Fenerbahçe maçını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’nin Ludogorets’e mağlup olması hakkında konuşan Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçeliler bugünkü sonuçtan sonra kötü düşünmesinler. 21’inci resmi maçta Fenerbahçe ilk kez gol atamadı, ilk kez reaksiyon veremedi ve ilk kez pozisyon bulamadı. Trabzonspor maçında bile 2 gol atan bir Fenerbahçe vardı” şeklinde konuştu.

Dilmen: Trabzon maçının kafada bitmeme sebebini, Adana Demirspor maçı olduğunu düşünüyorum

Fenerbahçeli futbolcuların Ludogorets maçındaki eforunu ve eksikliğini söyleyen Dilmen, “Ben kafalarda Trabzonspor maçının kafada bitmeme sebebini, Adana Demirspor maçı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Dilmen: Fenerbahçe için kötü bir durum yok

Fenerbahçe’nin bu sezon itibari ile iyi sonuçlar aldığını ve üst üste alınan mağlubiyetler sonrası kötü bir durumun olmadığını söyleyen eski milli futbolcu, “Fenerbahçe için kötü bir durum yok, 11 lig maçının 10’unu kazanan ve Avrupa’da grubunda son iki maç kala liderliğini sürdüren bir takım var. Ama taraftara şurada katılıyorum, Trabzon maçında atılan 2 gole rağmen takım iyi bir oyun oynamadı” ifadelerini kullandı.

Dilmen: Yedekte bekleyen oyuncuların formayı istememe durumunu gördüm

Fenerbahçe’nin yedek oyuncularının formsuzluğu hakkında konuşan yorumcu, “Trabzon maçında bazı anahtar oyuncuları görme şansımız oldu. Fenerbahçe’nin Avrupa’da oynarken yedekte bekleyen oyuncularının, formayı istememe durumunu gördüm” şeklinde konuştu.

Dilmen: Ferdi’deki enerji hiçbir futbolcuda yok

Osayi ve Ferdi hakkında yorum yapan ünlü isim, “Fenerbahçe’de Osayi’de bir düşüş var ama Ferdi’de ne mental olarak ne de oyun olarak bir düşüş yok. Standartını korumaya devam ediyor. İsmail hocanın şöyle düşünmesi lazım ‘Ferdi’yi pamuklar içinde korumam lazım’. Çünkü Ferdi’deki enerji hiçbir futbolcuda yok” dedi.

Dilmen: Adana Demirspor’un teknik direktörü olsam…

Fenerbahçe’nin Pazar günkü Adana Demirspor maçına farklı karakterle sahada olacağını savunan Dilmen, “Adana Demirspor’un teknik direktörü olsam, Fenerbahçe’nin Ludogorets maçını kazanmasını isterdim. Çünkü bir rahatlasınlar ve karşıma öyle çıksınlar isterdim” açıklamasını yaptı.

Dilmen: Fenerbahçe’nin kalbi Fred

Fred’in dinlendirilmesi gerektiğini söyleyen eski futbolcu, “Birkaç takımda, takımın kalbi olan futbolcular vardır. Ben Fenerbahçe’nin kalbinin Fred olduğunu düşünüyorum. Fred’i de pamuklarla koruman lazım. Örneğin, Konferans’ta oynatmayacaksın Fred’i. İsmail hoca, Dzeko’ya yaptığını Fred’e de yapması lazım. Fenerbahçe kalbini kaybetti. Stent taktılar ama stent yetmiyor yani Zajc ve Crespo” dedi.

Dilmen: Tadic’in sözleşmesini çok merak ediyorum

Fred gibi Tadic’inde dinlendirilmesi gerektiğini savunan Rıdvan Dilmen, “Tadic bir değer. Ama 88 doğumlu bir oyuncudan bahsediyorum. 88 doğumlu ne demek? 35 bitmiş 36’a girecek demek. Tadic’in sözleşmesini çok merak ediyorum, acayip merak ediyorum. Bir oyuncu her maç oynar mı? Bugün Tadic’i koruma zamanıydı” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler