Fenerbahçe'nin iptal edilen golü doğru mu? Erman Toroğlu açıkladı

01.10.2023 - 17:05 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 17:11

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun golü önce Osayi Samuel'in eline çarpan toptan dolayı VAR'dan gelen uyarı sonrası iptal kararı çıktı. Karar doğru mu? Erman Toroğlu yorumladı...

Fenerbahçe'nin iptal edilen golü doğru mu? Erman Toroğlu açıkladı

Detaylar geliyor...

AJANSSPOR HABER

Çaykur Rizespor'u kendi sahasında konuk eden Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun attığı gol iptal edildi. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyon başlangıcında top Osayi Samuel'in eline çarptığı gerekçe gösterildi. Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu ise A Spor'da pozisyonu yorumladı.

''Karar doğru''

Pozisyonu inceleyen Erman Toroğlu, "Fenerbahçe'nin iptal edilen golü doğru. Çünkü topu koluyla düzeltiyor. Bir pozisyon da var çok net penaltı. Penaltıyı yapan oyuncu müdahaleyi yaptıktan sonra kaçıyor." dedi.

''Yahu net penaltı diyorum''

Hakemler hakkında konuşan Toroğlu, ''VAR Hakemi Hakan Ceylan ile falan uğraşırsanız burnunuz kurtulmaz. Bunlar hala piyasada var ise... Yahu net penaltı diyorum. Çağır arkadaş. Net penaltı, net diyorum bak yorum yapmam. 80 senedir bu alemin içindeyim. Bu Hakan Ceylanlar falan olacak iş değil. Hiç VAR koymayın, bunları da koymayın. Kokuşmuş bunlar. '' dedi.

''Bu federasyon ve bu hakemler kol kola gidersiniz''

Fenerbahçe'nin 1 gol yemesi durumunda yaşanacakları söyleyen Toroğlu, ''Fenerbahçe 1 gol yesin de ben göreyim neler oluyor. TFF Başkanı marş marş bastıracağına bunları bastır. Futbolcu olsam deliririm. Beni ilgilendirmiyor, Fenerbahçe falan. Adam net penaltı yaptırıyor. Niye vermiyorsun? Niye çağırmıyorsun? Haydi sahadaki göremedi, o görmedi sen varsın. Bu federasyon ve bu hakemler kol kola gidersiniz.'' dedi.

''Kafanızdan başka şeyler geçiyor herhalde''

VAR'ın kötü yönetim sergilediğini söyleyen Toroğlu, ''Ben TFF başkanı olsam devrede o VAR hakemini oradan alırım, başka VAR hakemi koyarım. Hakan Ceylan neyin torpillisi! Kaç senedir hakem diyeceğim, doğru düzgün maç vermediniz. Neyi düşünüyorsunuz? Acaba bir program mı yapıyorsunuz. Bu adama lig maçı veremediniz yıllarca. VAR'da maç idare ediyor şimdi. Kafanızdan başka şeyler geçiyor herhalde, neler geçiyor? Yazık. Yarın öbür gün bir şey olursa altında kalırsınız." dedi.

''Oyunun hakimi VAR''

VAR'a sert çıkış sürdüren ünlü yorumcu, "Topun ve oyunun hakimi Fenerbahçe değil, VAR'daki arkadaş. O ne istiyorsa öyle olacak. Asteğmeden orgeneral yaparsan olacağı bu, kuvvet komutanı yapıyorlar hem de." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler