Fenerbahçe'nin hocasında LeBron James ile ilgileniyoruz açıklaması!

11.10.2024 - 12:24 | Son Güncellenme: 11.10.2024 - 12:35

Fenerbahçe Beko Koçu Sarunas Jasikevicius, kendisine transfer ile ilgili sorulan bir soruya beklenmedik bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin hocasında LeBron James ile ilgileniyoruz açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague'in ikinci haftasında Fenerbahçe Beko dün deplasmanda ezeli rakibi Anadolu Efes'i 83-78 mağlup etti. Maçın ardından Sarı-Lacivertlilerin Koçu Sarunas Jasikevicius dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin hocasına transfer sorusu

Maçın ardından basın toplantısında Fenerbahçe Beko Koçu Sarunas Jasikevicius'a kısa rotasyonunda bir transfer çalışmaları olup olmadığına yönelik bir soru soruldu.

"LeBron James ile görüşüyoruz"

Transfer sorusuna esprili bir yanıt veren Litvanyalı koç "LeBron James ile ilgileniyoruz. Bize gelemeyeceğini çünkü Lakers ile devam eden bir sözleşmesi olduğunu söyledi. Bugün harika bir maç oynadık ama sizin ilgilendiğiniz tek şey dedikodu. Muhtemelen daha şimdiden en az 17 oyuncuyla ilgilendiğimizi yazmışsınızdır." dedi.

İlgini Çekebilir
Kıran kırana derbide kazanan Fenerbahçe!
Habere Git

"Saras'tan basına esprili tepki"

Öte yandan Saras, basın mensuplarına "Bilmiyorum, aslında bugün harika bir maç oynadık. Belki dedikoduyu bırakıp maçla ilgilenirsiniz." ifadeleriyle de tepki gösterdi.

Fenerbahçeli yıldız sezonu kapattı

Fenerbahçe'nin ilk hafta oynadığı Olympiakos maçının ilk çeyreğinde sakatlanan oyun kurucu Scottie Wilbekin'in çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapatacağı açıklanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler