Fenerbahçe'nin planları alt üst oldu! Oosterwolde ve İsmail Yüksek...

30.04.2024 - 10:03 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 10:20

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek'in sakatlıkları Sarı-Lacivertlilerin saha içi ve transfer planlarını altüst etti. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin planları alt üst oldu! Oosterwolde ve İsmail Yüksek...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de, son dönemde yaşanan üst üste sakatlıklar can sıkıyor.

Oosterwolde ve İsmail Yüksek'in sakatlıkları üzdü

Fenerbahçe'de, Olympiakos ile oynanan Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında menisküsü yırtılan Jayden Oosterwolde ile Beşiktaş derbisinde sağ ayak bileğinde kopma tespit edilen İsmail Yüksek'in sakatlıkları büyük üzüntü yarattı.

EURO 2024'e gitmemelir tehlikeye girdi

Hürriyet'in haberine göre; yaşadıkları talihsiz sakatlıklar nedeniyle Jaydon Oosterwolde'nin Hollanda Milli Takımı'yla, İsmail Yüksek'in ise Türkiye Milli Takımı formasıyla Euro 2024’te sahne sahne almaları tehlikeye girdi.

Fenerbahçe'nin planları

Öte yandan Fenerbahçe, ligin kalan haftalarında bu iki futbolcusundan yararlanamayacak olmasıyla saha içinde yara alırken, Avrupa kulüplerinin de yakın takibinde olan ve yüksek gelir beklediği iki oyuncusunun sakatlıklarıyla maddi gelir anlamında da yara aldı. 

Toplam değerleri 21 milyon Euro

Bu sezon 41 resmi maçta görev yapıp 2 gol atan 23 yaşındaki Oosterwolde 11 milyon Euro’luk piyasa değeri ile dikkat çekiyor. Yine sarı lacivertli formayı bu sezon 47 maçta giyen İsmail Yüksek de 1 gol, 6 asistle takımına katkı verirken 25 yaşındaki futbolcunun da piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler