Samu Saiz: ''Fenerbahçe'nin En Etkili Oyuncusu Arda Güler''

26.04.2023 - 14:25 | Son Güncellenme: 26.04.2023 - 14:41

Sivasspor'un İspanyol orta saha oyuncusu Samu Saiz, Ziraat Türkiye Kupası ve Lig'de karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Samu Saiz: ''Fenerbahçe'nin En Etkili Oyuncusu Arda Güler''

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ile hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Süper Lig'de karşılaşacak olan Sivasspor'da başarılı orta saha oyuncusu Samu Saiz, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Saiz, Arda Güler'e de övgüler yağdırdı. Detaylar...

''En iyisini yapıyoruz''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Saiz, ''Antalyaspor deplasmanında aldığımız galibiyet bizi çok sevindirdi. Takım olarak iyi bir iş çıkardık. İlk 20 dakikada golleri bulduk ve sonuca gidecek performansı gösterdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Benim için de takım için de işler iyi gidiyor. Sezon başında biraz karışık bir durum vardı. Konferans Ligi, kupa ve lig... çok maç yapmak zorunda kaldık. Ama şimdi daha iyi. Ben kendimi Sivasspor'da oldukça iyi hissediyorum. Rahatım ve arkadaşlarım, teknik heyet ile ilişkilerimiz çok iyi. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz, ligi planladığımız gibi bitireceğiz'' dedi. 

''Fenerbahçe maçında hedefimiz galibiyet''

Fenerbahçe'yle oynayacakları maça değinen İspanyol futbolcu, ''Fenerbahçe'ye karşı ikisi kupada 3 maç oynayacağız. Elbette ki hafta son zor olacak. Onlar açısından şampiyonluğa devam edip edemeyeceklerini ilgilendiren bir maç biz ise en iyi sonucu almak istiyoruz, ligdeki durumumuzu düzeltmek için. Bu açıdan  zor bir maç; ama bizim için rakip fark etmiyor, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Maç içerisinde pek çok şey olur; ama biz kazanmaya odaklandık. Kolay olmayacağını biliyoruz; ama kazanmak için tüm gücümüzü kullanacağız'' şeklinde konuştu.  

''Arda Güler çok büyük futbolcu olacak''

Fenerbahçe'nin en etkili oyuncusu kim şeklindeki soru üzerine ise Saiz, ''Bana göre futbol anlayışı ve pratiği açısından genç Arda Güler büyük bir oyuncu. Çok iyi bir tekniği var, oyun anlayışı çok iyi ve gerçekten çok sakin oynuyor. Bir kaç yıl içerisinde çok büyük bir oyuncu olacak'' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler