Fenerbahçe'nin Benfica ile eşleşmesi Portekiz'de nasıl karşılandı? Portekizli gazeteci açıkladı...

23.07.2018 - 19:27 | Son Güncellenme: 23.07.2018 - 16:43

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme turu aşamasında Fenerbahçe'nin Benfica ile eşleşmesi Portekiz'de nasıl yankı buldu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Record gazetesi sorumlusu Sergio Krinthinas eşleşme ile ilgili konuştu. 

'Turu kim geçer kestirmesi zor...'

"Benfica'nın rakipleri açısından dört takım içinde en zoru oldu. Turu kim geçer kestirmesi zor. Benfica cephesinden bir açıklama geldi. Amerika'da özel bir turnuvadalar ve saat farkı da var. Bana göre, S.Liege gibi bir takım gelse daha avantajlı olurdu"

'43 milyon Euro gibi gelir elde edebilirler...'

"Benfica son yıllarda hep Şampiyonlar Ligi'nde oynadı çok önemli gelir elde ettiler. Toplamda bonuslar ile birlikte 43 milyon Euro gibi gelir elde edebilirler.

'Facundo Ferreyra ve Castillo Şampiyonlar Ligi için transfer edildi'

"Bu iki oyuncu erken transfer olarak Şampiyonlar Ligi'ne hazırlık olarak aldı. Geçen sene 11'de oynayan hiçbir oyuncusunu da göndermedi ve üstüne iki oyuncu ekledi. Fenerbahçe çok tehlikeli bir ekip ve Ağustos ayı zor geçecek. Sporting Lizbon ile bir derbi maçı da oynayacaklar ve Ağustos ayı zor geçecektır. Jonas takımın gol yükünü çekecek bir oyuncu."

Senin için hazırladığımız haberler