Serdar Dursun o sözleri söyledi mi? Galatasaray-Beşiktaş iddiasına tepki

08.10.2022 - 10:18 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 12:20

Transfer haberleri... Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan golcü oyuncu Serdar Dursun'un takımdan ayrılacağı iddia edildi. Dursun, sosyal medya hesabından iddiayı yalanladı.

Serdar Dursun o sözleri söyledi mi? Galatasaray-Beşiktaş iddiasına tepki

Joshua King, Joao Pedro ve Michy Batshuayi'nin transfer olmasıyla birlikte forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun'un birçok takımdan teklif aldığı ve ocak ayında Fenerbahçe'den ayrılabileceği iddia edildi. Dursun bu iddiayı yalanladı.

 Sabah gazetesi, Serdar Dursun'un kendilerine özel açıklamalarda bulunduğunu iddia ederek bir haber yaptı. Habere göre Serdar Dursun,  Larnaca maçının ardından yaptığı açıklamada, Süper Lig'den birçok teklif aldığını açıkladı.
  

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den 3 karar: Bir uzatma, bir transfer, bir veda!
Habere Git

"Belki Galatasaray, belki Beşiktaş"

Joshua King, Valencia, Pedro ve Batshuayi'nin gerisinde kalan 30 yaşındaki oyuncu, habere göre şu ifadeleri kullandı: "Her zaman sahada olmak istiyorum. Takımda forma şansı bulamazsam ocak ayında ayrılmayı düşünebilirim. Süper Lig'den bana gelen çok teklif vardı. Belki Galatasaray, belki Beşiktaş olabilir."
 

"Lucescu beni bizzat istedi"

Habere göre yazın  Dinamo Kiev'den teklif aldığını belirten Serdar, "Ben savaş dolayısıyla gitmek istemedim. Lucescu beni bizzat istedi" ifadesini kullandı.
 

Serdar Dursun:Gerçek değil

Sabah gazetesinin haberinin ardından Serdar Dursun sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dursun, "Sabah gazetesinde yayınlanan bana ait olduğu iddia edilen açıklamalar gerçek değildir. Benim tek odağım Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamaktır ve forma için savaşmaktır" dedi.

Serdar Dursun'un Fenerbahçe karnesi

Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar olan 30 yaşındaki oyuncu, çıktığı 47 karşılaşmada 17 gol ve 6 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kartal'da ayrılık kararı! 2 futbolcu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler