Genoa, Fenerbahçe'den Miguel Crespo'yu Transfer Etmek İstiyor

15.08.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 08:46

Yeni yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe'de Portekizli oyuncu Miguel Crespo'ya İtalyan'dan talip çıktı. Genoa, başarılı oyuncuyu transfer etmek istiyor. Detaylar...

Genoa, Fenerbahçe'den Miguel Crespo'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona yıldız transferleri ile giriş yapan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerde yavaş yavaş belli olmaya başladı. Kanarya'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatini çeken Crespo'ya İtalya'dan talip çıktı. Detaylar...

Listede Crespo var

İtalyan basınında yer alan habere göre, merkez orta saha oyuncusu transfer etmek isteyen Genoa'nın arayışlarına devam ederken gündeme Crespo geldi. Genoa'nın Fenerbahçe'den de Crespo'yu listesinde tuttuğu aktarıldı.

Kadroda yer bulamadı

Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan Miguel Crespo, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Gaziantep FK maçının kadrosunda yer almadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den bir transfer daha! İmzaya geliyor...
Habere Git

10 gole katkı sağladı

Sarı-lacivertli forma ile 65 resmi müsabakaya çıkan Portekizli futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kariyerinde toplam 181 maça çıkan orta saha oyuncusu, çıktığı bu karşılaşmalarda 16 gol kaydederken, 15 asistlik bir performans katkısı da sağladı.

1 sene sözleşmesi kaldı

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu, merkez orta saha, on numara ve önlibero mevkilerinde forma giymekte.

Senin için hazırladığımız haberler