Fenerbahçeli yıldıza 2 talip birden!

20.10.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 09:23

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel'e iki talip birden çıktı.. İşte detaylar...

Fenerbahçeli yıldıza 2 talip birden!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de oynayan ve maaşına zam yapılmasını isteyen Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi için kolları sıvayan sarı-lacivertliler, iç transferde de hareketli günler geçirecek.

Fenerbahçe'de gelecekleri en çok merak edilen iki isimse İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel...

Maaşına zam istedi

Yönetimin iki futbolcunun menajeriyle de masaya oturduğu ancak henüz anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Yıllık 1.8 milyon Euro kazanan Osayi-Samuel'in, maaşının 2.5 milyon Euro'ya çıkarılmasını istediği iddia edildi.

Anlaşma henüz sağlanamadı

Ancak sarı-lacivertli yönetimin en fazla 2 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği ve bu nedenle henüz anlaşma sağlanamadığı öne sürüldü.

Sabah'ta yer alan habere göre; Osayi-Samuel'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olurken, yıldız futbolcuyla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Lens ve Norwich ilgileniyor

İngiliz medyası, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bright Osayi-Samuel'i Norwich'in transfer listesine aldığını iddia etti. Haberde; Fransız temsilcisi Lens'in de Osayi ile ilgilendiği bilgisi paylaşıldı.

Bu sezonki performansı

Nijeryalı futbolcunun İngiltere'ye dönmek istediği ileri sürülmüştü. Bright Osayi-Samuel, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 6 maçta 371 dakika süre aldı.

26 yaşındaki sağ bek, 1 asistlik bir performans sergiledi. Osayi-Samuel'in güncel piyasa değeriyse 8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler