"Fenerbahçeli olsam da önce Plevneliyiz"

12.11.2015 - 12:35 | Son Güncellenme: 12.11.2015 - 12:35

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor, Galatasaray'ın ardından hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Galatasaray'ı iyi bir oyunla mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.

Rakiplerini 3-1 gibi net bir skorla yendiklerini belirten Eroğlu, "Sporcularımız ve teknik heyetimiz çok başarılı bir maç ortaya koydu. Seyircimizin desteği de çok güzeldi" dedi.

Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Yine bir devle oynuyoruz. Fenerbahçeli olsam da öncesinde Tokat Belediye Plevneliyiz. Takımımızın yenmesini, yöneticilerimizle, sporcularımızla iyi bir başarı elde etmesini canı yürekten temenni ediyoruz. Fenerbahçe de iyi bir takım kurdu. Denk takımlar olduğumuzu düşünüyorum. Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'yi de yeneceğimize inanıyorum. Sporcularımıza da bu temennimizi ilettik. Onlara güveniyoruz."

Eroğlu, devre arasına kadar eksikleri görüp buna göre takviye yapabileceklerini belirterek, ligi de ilk 5 içinde bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler