Fenerbahçeli futbolcular ısınmaya böyle çıktı! Zaferin Rengi filmi...

21.01.2024 - 15:34 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 15:53

Ligde bugün Samsunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de futbolcular ısınmaya, Zaferin rengi filminde anlatılan dönemde sarı lacivertli futbolcuların giydiği nostalji formalarla çıktı.

Fenerbahçeli futbolcular ısınmaya böyle çıktı! Zaferin Rengi filmi...

Süper Lig'in 21. haftasında bugün Ülker Stadyumu'nda Samsunspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de futbolcular ısınmaya nostalji formalarla çıktı.  

Zaferin Rengi filmi için hazırlanan formalar

Fenerbahçeli futbolcuların ısınmaya, 16 Şubat'ta vizyona girecek olan ve merakla beklenen "Zaferin Rengi" filminde yer alan özel dokuma formalarla çıktı. 

Harrington Kupası da anlatılıyor

Zaferin Rengi filmi; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Film, Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan; Fenerbahçe'nin işgal orduları başkomutanı General Harington'un oluşturduğu İngiliz karma takımına karşı 2-1 kazandığı Harington Kupası’yla final yapacak. 

Ünlü isimler rol alıyor

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i canlandıracağı yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka ve Peyker rolünde yer alan Gülper Özdemir’in yanı sıra filmde; Ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.

İşte Zaferin Rengi filminin afişi:

Senin için hazırladığımız haberler