Fenerbahçeli Dengin maç sonunda vefat haberi aldı: Abdel-Aziz oyuncuları uyardı

13.04.2024 - 00:03 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 00:26

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe Parolapara oyuncusu Caner Dengin, Halbank maçı sonunda babasının öldüğünü öğrendi. Halkbank kaptanı Nimir Abdel-Aziz takımını uyardı.

Fenerbahçeli Dengin maç sonunda vefat haberi aldı: Abdel-Aziz oyuncuları uyardı

Dün akşam AXA Sigorta Efeler Ligi final serisi ilk maçında Fenerbahçe Parolapara ve Halkbank karşılaştı. Halkbank'ın 3-1 galip geldiği maçın sonunda Sarı-Lacivertli ekipten Caner Dengin babasının ölüm haberini aldı. 

Halkbank maçı sonrası ölüm haberini aldı

Fenerbahçe Parolapara ve Halkbank'ın karşılaştığı final serisi ilk maçının ardından libero Caner Dengin kenara geldi. Fenerbahçe ve Halkbank'ın oyuncuları karşılaşma sonrası seremonide el sıkışırken Dengin saha kenarında kaldı. Fenerbahçe'den Drazen Luburic'in rakibini tebrik etmek için sahaya yaklaştığı sırada kendi takımından duydukları ile ellerini yüzüne götürerek şaşkınlık yaşadığı görüldü. İlk anlarda saha kenarına gelmesi ile sakatlık yaşadığı düşünülen Dengin'in babası Hayrettin Dengin'in ölüm haberini aldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Fenerbahçe'den transfer!
Habere Git

Nimir Abdel-Aziz takımını uyardı

Seremonide Caner Dengin'in ölüm haberi aldığını duyan Halkbank kaptanı Nimir Abdel-Aziz el sıkışmanın ardından hızlıca takım arkadaşlarının yanına gitti. Hollandalı voleybolcu takım arkadaşlarını maç sonrası sevinmemeleri konusunda uyardı. 

Fenerbahçe başsağlığı diledi

Fenerbahçe ise resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile Caner Dengin'e başsağlığı diledi. Sarı-Lacivertli ekip tarafından yapılan açıklamada "Fenerbahçe Parolapara Erkek Takımımızın oyuncusu Caner Dengin’in babası Hayrettin Dengin’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Oyuncumuzun değerli babasına Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler