Fenerbahçe yıldızı Arina Fedorovtseva'dan çarpıcı sözler: Çok isterdim ama olmadı

18.07.2024 - 10:58 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 11:23

Fenerbahçe Medicana'nın Rus voleybolcusu Arina Federovtseva yeni açıklamalarında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları ve Rus Milli Takımı'ndan bahsetti.

Fenerbahçe yıldızı Arina Fedorovtseva'dan çarpıcı sözler: Çok isterdim ama olmadı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Rusya'nın milli takımları birçok organizasyondan men edildi. Fenerbahçe'den Arina Fedorovtseva ise Match TV için yaptığı açıklamalarda bu konuya değindi. 

Fedorovtseva'dan olimpiyat açıklaması

Fenerbahçe Medicana'dan Rus voleybolcu Arina Fedorovtseva yeni açıklamalarında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için şu ifadeleri kullandı: "Paris Olimpiyat Oyunları'na gitmeyi çok isterdim ama olmadı. Birkaç gündür olimpiyatlar daha da yaklaştıkça, oraya gitmediğimizi, oraya gitme şansımız bile olmadığını düşünmenin benim için daha da zorlaştığı düşüncesine kapıldım."

 

"Paris'e gitsek altın kazanabilirdik"

Arina Fedorovtseva açıklamalarının devamında ise Rus Milli Takımı'nın Paris'e gitmesi durumunda altın madalya kazanabileceğini belirtti ve "Mümkün olabilirdi, çünkü kadrodaki sporcular inanılmaz yetenekli. Olimpik sezon boyunca tüm turnuvalara tam olarak katılsaydık, bence Rus milli takımıyla uzun zamandır arzuladığımız şeye ulaşmış olurduk." değerlendirmesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Arina Fedorovtseva neden Çin'e transfer olduğunu açıkladı
Habere Git

Rus sporcular neden olimpiyatlarda yok?

Şubat 2022'de Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından birçok Rus sporcu turnuvalarda zorluk yaşadı. Bunun yanı sıra Belarus'un Rusya'ya destek vermesi ile Belaruslu sporcular da Rus sporcular ile aynı durumda kaldı. Bu yıl Olimpiyat Oyunları'na katılmak isteyen bireysel Rus ve Belaruslu sporcuların diğer organizasyonlarda da olduğu gibi yalnızca marşsız ve bayraksız bir şekilde yarışmasına izin verildi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler