Fenerbahçe'de Burak Çağlan Kızılhan'dan transfer açıklaması! UEFA kadrosu tamam...

04.09.2024 - 18:45 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 18:50

Son dakika | Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, transfer hedeflerinin gerçekleştiğini ve UEFA kadrosunun tamamlandığını açıkladı. Detaylar.

Fenerbahçe'de Burak Çağlan Kızılhan'dan transfer açıklaması! UEFA kadrosu tamam...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, transfer çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

"UEFA kadrosunu tamamlamış bulunuyoruz"

Burak Çağlan Kızılhan, "Bugün itibariyle, sezon başında belirlediğimiz yol haritamız kapsamında, Futbol Takımımıza gereken takviyeleri en doğru hamlelerle gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Futbol Takımımızın UEFA kadrosunu da tüm bu çalışmalar doğrultusunda tamamlamış bulunuyoruz" dedi.

Kızılhan, "Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun öncülüğünde, taraftarımızın eşsiz destekleri ile emin adımlarla hedeflerine yürüyecek kimliğe sahiptir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig erteleme maçları ve Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı
Habere Git

"Transfer çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir"

Kızılhan, "Fenerbahçe’nin doğası ve hedefleri gereği transfer çalışmalarımız ve potansiyel transfer adımlarımız ise durmaksızın devam etmektedir" açıklamasını yaptı.

Kızılhan, "Takımımızın hedefleri yolunda kadromuzu daha da derinleştirip kadro değerimizi yükseltecek alternatif oyuncu girişimlerimiz sürmekle birlikte; Futbol Takımımızın kısa, orta vadeli yapılanması çerçevesinde potansiyeli olan genç oyuncu girişimlerimizin de olduğunu vurgulamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kızılhan son olarak "Büyük taraftarımızın her zaman olduğu gibi sonsuz destekleriyle Teknik Direktörümüz Mourinho ve armamız için mücadele eden Futbol Takımımızın yanlarında olacağını biliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler