F.Bahçe listeyi TFF'ye verdi! İşte listede yer almayan futbolcu

13.02.2024 - 00:00 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 00:07

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na verdiği oyuncu listesinde Ryan Kent yer almadı. İşte detaylar.

F.Bahçe listeyi TFF'ye verdi! İşte listede yer almayan futbolcu

AJANSSPOR-HABER

Sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) verdiği oyuncu listesinde yer almayan bir futbolcu belli oldu.

Ryan Kent listeye alınmadı

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul, İngiliz futbolcu Ryan Kent'in listeye alınmadığını açıkladı.

Fenerbahçe listeyi TFF'ye bildirdi

Ryan Kent'in TFF'ye bildirilen listeye alınmadığını aktaran Kul, "Fenerbahçe az önce Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi olarak kadrosunu bildirdi.

İlgini Çekebilir
Lazio başkanından Ryan Kent itirafı
Habere Git

"Dışarıda kalan oyuncu Ryan Kent oldu"

Dışarıda kalan oyuncu Ryan Kent oldu. Tabiki bu bölgede hem Tadic hem King'in olmasının etkisi var. Hem de Lazio ile anlaşılırken gitmemesinin nedeni var" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'dan Ryan Kent açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor ile berabere kaldıkları karşılaşma sornası Ryen Kent ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

"Kent'i Avrupa listesine yazdık"

Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kent bizim oyuncumuz. Avrupa listesine yazdık. Türkiye listesinde de 48 saat içinde federasyona bir liste vereceğiz. 15 oyuncumuz var, 1'i dışarı çıkacak. Ekibimizle değerlendirme yapıp karar vereceğiz. Bu akşam 10 dakika oynadı ama fena işler yapmadı."

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'dan ilginç açıklama: "Şapkamızı önümüze koyacağız"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 16 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler