Fenerbahçe'den transferde ters köşe! 22 yaşındaki Tangocuya 11 milyon dolarlık teklif

21.08.2024 - 09:42 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 09:53

Orta sahaya yapacağı takviye için adı dünya yıldızları ile anılan Fenerbahçe'nin, 22 yaşındaki Arjantinli futbolcu Cristian Medina için teklif yaptığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den transferde ters köşe! 22 yaşındaki Tangocuya 11 milyon dolarlık teklif

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Aralarında Leon Goretzka ve Sofyan Ambarabt'ın da yer aldığı dünyaca ünlü yıldızlarla temas halinde olan Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi.

Cristian Medina iddiası

Sarı lacivertlilerin Arjantin ekibi Boca Juniors'ta forma giyen 22 yaşındaki orta saha Cristian Medina'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

11 milyon dolarlık teklif yapıldı

Cesar Luis Merlo'nun haberine göre Fenerbahçe, Cristian Medina için kulübü Boca Juniors'a bonuslar dahil 11 milyon Dolar teklif etti.

Merkez orta saha ve on numara oynayabiliyor

1.76 boyundaki genç tangocu, merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta sahanın sağında da forma giyebiliyor.

26 maçta 3 gol ve 4 asist kaydetti

Boca Junieors altyapısından yetişen ve 2020 yılından bu yana A takım kadrosunda yer alan Medina, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda çıktığı 26 maçta 3 gol - 4 asistlik performans sergiledi.


Piyasa değeri 10 milyon Euro

Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek olan 22 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor. Cristian Medina, kariyerirde dört kez de Arjantin A Milli Takım formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler