Fenerbahçe ilk yarıda rakip kaleye 9 isabetli şut göndererek sezon rekoru kırdı

27.12.2022 - 20:40 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 21:11

Süper Lig'de Fenerbahçe, Hatayspor karşısında maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı. Rakip kaleye 9 isabetli şut gönderen sarı lacivertliler ligde bu alanda sezonun en yüksek sayısına ulaştı.

Fenerbahçe ilk yarıda rakip kaleye 9 isabetli şut göndererek sezon rekoru kırdı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Atakaş Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı lacivertliler 20. dakikada Joshua King ve 26. dakikada Michy Batshuayi'nin attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 önde götürüyor.

Joshua King Süper Lig'de atıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında Watford'tan kadrosuna kattığı Norveçli yıldız Joshua King, sakatlığı nedeniyle formasından bir süre uzak kalsa da, forma giydiği 5 maçta 3 kez fileleri sarsmayı başardı.

Rossi'den 6 dakikada 2 asist

Maçın 20. dakikasında Joshua King'in, 26. dakikada ise Michy Batshuayi'nin attığı gollerde gol pasları sarı lacivertlilerin Uruguaylı yıldızı Diego Rossi'nin ayağından çıktı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye transferde sürpriz öneri! Jorge Jesus isterse gelecek
Habere Git

İlk yarıda sezon rekoru

Hatayspor karşısında ilk yarıda 13 şut denemesinin 9'unda isabet bulan Fenerbahçe bu alanda sezonun tüm ligde en yüksek sayısına ulaştı. Sarı lacivertliler ilk yarıda 1.25 gol beklentisi (xG) yakaladı.

Hatay kaleyi bulamadı

Fenerbahçe karşısında etkisiz bir görüntü çizen Hatayspor ilk 45 dakikada yalnızca 3 şut atarken bunların hiçbirinde isabet bulamadı. Akdeniz ekibi ilk yarıda 0.33 gol beklentisi (xG) yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler