Fenerbahçe'den orta saha atağı! İşte yeni hedef...

08.09.2024 - 10:27 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 10:32

Orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe Cristian Medina'nın ardından Kacper Urbanski'yi radarına aldı. Bologna'da forma giyen genç oyuncu için harekete geçilecek.

Fenerbahçe'den orta saha atağı! İşte yeni hedef...

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ali Koç yönetimi orta sahaya bir takviyede bulunmayı hedefliyor.

Medina olmadı, rota alternatife

Cristian Medina'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Fenerbahçe yönetimi, Arjantin temsilcisi Boca Juniors tarafından reddedildi. Medina'nın yerine birini transfer edemeyecek olan Boca Juniors, Medina transferinin rafa kaldırılmasını istedi. Sarı-Lacviertliler ise Medina'nın alternatifini belirledi.

Yeni gözde Kacper Urbanski

Fanatik'in Polonya basınından aktardığı habere göre Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Bologna'da forma giyen genç futbolcu Kacper Urbanski'yi transfer listesine aldı. Ali Koç yönetimi, 19 yaşındaki orta saha için harekete geçme planları yapıyor.

Kacper Urbanski'nin performansı

Transfermarkt verilerine göre 7 milyon Euro güncel piyasa değeri olan Kacper Urbanski, 2023/24 sezonunda 25 maça çıktı. Polonyalı orta saha 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi, 3 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler