Fenerbahçe'den Muriç açıklaması

26.08.2020 - 22:38 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 22:47

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Sarı-lacivertlilerde forvet Vedat Muriç'in Lazio'ya transfer konusu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe trafatarları ise 'Vedat Muriç Fenerbahçe'de kalacak mı, Lazio'ya transfer olacak mı?' aramaları yapıyor. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Vedat Muriç'in Lazio'ya transferi ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Muriç açıklaması

AJANSSPOR - DETAY HABER

2020-2021 Süper Lig sezonu fikstürleri çekildi. Fikstür çekiminin ardından Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, önemli açıklamalarda bulundu.

"Açıklamamızın arkasındayız"

Vedat Muriç'in Lazio'ya transferi ile ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Baki, "Vedat Muriç ile ilgili yaptığımız açıklamamızın arkasındayız. Oyuncu satma refleksimiz yoktur. Ancak herkesin bir bedeli vardır, masaya Fenerbahçe'yi tatmin edecek bir teklif gelirse düşünülür. Onun dışında an itibarıyla Muriç'in satışı diye bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

Transferi bekleniyordu

Kosovalı golcü futbolcu Vedat Muriç'in ise Lazio'ya 18 milyon Euro civarından bir bonservis bedeliyle transfer olması bekleniyordu.

Senin için hazırladığımız haberler