Fenerbahçe'den iki genç Sambacı için Brezilya çıkarması!

29.03.2024 - 10:26 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 09:19

Fenerbahçe, scout ekibinin tespit ettiği biri 17 biri 20 yaşındaki iki Sambacı yetenek için Brezilya çıkarması yapmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den iki genç Sambacı için Brezilya çıkarması!

AJANSSPOR - HABER

2 Nisan Salı günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda ligden çekilmeyi oylayacak olan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon yaptığı Dusan Tadic, Edin Dzeko, Dominik Livakovic, Fred gibi yıldızların transferleriyle büyük ses getiren Fenerbahçe, gelecek vadeden genç oyuncuları bulup, yetiştirip, satmak için scout ekipleri aracılığıyla dünyanın dört bir yanında futbolcuları taramasını sürdürüyor. 

Scout ekibi Brezilyal'da iki genç yetenek tespit etti

Fotomaç'ta yer alan habere göre; bu kapsamda Fenerbahçe, scout ekipleri tarafından keşfedilen iki Brezilyalı genç yeteneğin transferi için harekete geçme kararı aldı.

17'lik on numara

Fenerbahçe scout ekibinin tespit ettiği Brezilyalı futbolculardan ilki Flamengo forması giyen Lorran olduğu belirtildi. Genç futbolcu on numara mevkisinde forma giyiyor.

Ön mukavele imzalanacak

17 yaşında olan futbolcu ile ön mukavele yapmak isteyen sarı-lacivertliler Lorran'ı 18 yaşında bastığında takım bünyesine katmak istiyor.

Piyasa değeri 3 milyon Euro

Fenerbahçe, Lorran'ın Avrupa devlerinin radarına girmeden transferini bitirmeyi planlıyor. Bu sezon 8 maça çıkan 1.80 boyundaki son ayaklı genç oyuncu, bu mücadelelerde takımına 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. On numaranın yanı sıra kanatta ve forvet arkasında da forma giyebilen Lorran'ın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

Genç sambacı Brezilya U16 Milli takımı ve U17 takımlarında da toplamda 15 maçta oynadı.

Orta sahaya Dinamo

Sarı-lacivertlilerin hedefindeki diğer isim ise Sao Paulo forması giyen 20 yaşındaki Rodriguinho. Fenerbahçe orta saha mevkisinde oynayan genç futbolcuyu transferde hızlı davranıp yazın İstanbul'a getirmek istiyor.

1.85 boyundaki sağ ayaklı Brezilyalı yetenek, Merkez orta saha ve on numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Brezilya U16 Takımı formasını da 3 kez terleten Rodriguinho'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler